Kézilabda

Brutális pénzt kaszál a Veszprém Palmarssonnal

  • ivan

Sajtóhírek szerint megegyezett egymással a Veszprém és a Barcelona, így Aaron Palmarsson a katalán sztárcsapat játékosa lesz.

Palmarsson két évet játszott a Veszprémben

A handball-planet.com csütörtöki cikkében azt írja, hogy az izlandi szupersztár még az idény vége előtt csatlakozhat a Barcelonához, miután a katalán klub és a Veszprém megegyezett Palmarsson kivásárlási árában.

A szakportál szerint a Veszprém 1 millió eurót kért a 27 éves irányítóért, amelyet végül a Barcelona elfogadott, mivel a katalánok nem szeretnék, hogy Palmarsson egy év kihagyás után kerüljön a csapathoz.

Mint ismert, az izlandi játékos a felkészülés kezdetén egy SMS-ben közölte Ljubomir Vranjes vezetőedzővel, hogy az edzések helyett inkább hazautazik Izlandra, ami után a nyáron kinevezett tréner közölte a klubvezetőkkel, hogy a továbbiakban nem számol Palmarssonnal.

Mivel az irányítónak 2018-ig van érvényes szerződése a Veszprémmel, minden érintetnek az volt az érdeke, hogy megoldást találjanak a kialakult helyzetre. Ha a bakonyiak megvárták volna az idény végét, egy fillért sem kaptak volna a világ egyik legjobb játékosának játékjogáért, így viszont minden idők egyik legnagyobb transzferét sikerült nyélbe ütniük.

A Telekom-Veszprém a mezőnyben egyedüli 100 százalékos csapatként várhatja a Bajnokok Ligája újabb fordulóját. A magyar bajnok vasárnap a lengyel Kielce vendége lesz, a bukmékereknél pedig kettes szorzó felett fogadható a veszprémi győzelem.

1x2    
Kielce Döntetlen Veszprém
1.80 8.25 2.20