Foci-vb 2018

Ha Tippmixes vagy, akkor ez a Te tipped!

A Hollandia-Svédország meccsből próbálunk meg hasznot húzni, méghozzá a Tippmixen.

Robbenék gólparádés meccset játszhatnak a svédekkel. - Fotó: caughtoffside.com

Az utolsó fordulót rendezik az Európai selejtezőzóna A jelű csoportjában, ahol kétségkívül a legnagyobb rangadót Amszterdamban tartják, méghozzá Hollandia és Svédország részvételével.

1x2    
Hollandia Döntetlen Svédország
1.75 3.70 4.20

A vendégeknek még az első helyre is van esélyük, ehhez azonban pontot, pontokat kell szerezniük, s imádkozniuk, hogy a franciák megtegyék azt a szívességet, hogy a luxemburgi csapat után a fehéroroszt sem győzik le hazai pályán. A hazaiaknak ugyanakkor a második hely a tét, amihez szerencsés esetben hat, de, ha biztosra akarnak menni hét (!) góllal kellene legyőzniük a svédeket, mivel azonos pontszám esetén nem az egymás elleni eredmény számít, hanem az összesített gólarány.

Abszurdnak és lehetetlennek tűnik, hogy Arjen Robbenék ekkora különbséggel megverjék a skandinávokat, pláne úgy, hogy 2015 szeptembere óta maximum egy találattal kaptak ki a svédek. Azonban a hollandok nem lennének hollandok, ha nem próbálnák meg a lehetetlent, s az első perctől kezdve rohamoznának. Egyébként is az utolsó három hazai meccsüket simán megnyerték, s ezen ütközeteken 13-1-es gólarányt produkáltak.

[2059295] 2017-10-10 20:45:00 Hollandia - Svédországx;5

Nos, őszintén mi is elképzelhetetlennek tartjuk, hogy megtörténjen a csoda, de próbáljuk meg ezt a magunk malmára hajtani. Adott két válogatott, mindkettő győzni akar, s rendre gólgazdag mérkőzéseket játszik, még egymás ellen is. Mivel voltaképp egyik csapatnak sincs veszítenivalója - valljuk be, a franciák szinte biztos, hogy lenyomják a fehéroroszokat -, így voltaképp egy őszinte, támadófocit hozó mérkőzést aposztrofálhatunk. Ha pedig így lesz, akkor a két válogatott játékoskeretét, illetve hétvégi meccseit elnézve, borítékolható, hogy kinyílik a gólzsák, s születik három gól, méghozzá úgy, hogy mindkét csapat legalább egyszer betalál.

*Jelenleg ez a fogadási lehetőség csak a Tippmixen érhető el, de vélhetően a     is kínálatba veszi.

Hollandia-Svédország
hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 felett (05320 01)
@1.80
Fogadási határidő: 20:45
[2059295] 2017-10-10 20:45:00 Hollandia - Svédországx;