Sportfogadás

Ezt várjuk mi - Magyarország-Feröer-szigetek vb-selejtezőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Magyarország-Feröer-szigetek vb-selejtezőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Varin

Már önmagában az is szomorú, hogy ezt a mérkőzést megrendezik és annak örülhetünk majd, ha sikerül megőriznünk a harmadik helyet... Ezen a találkozón a magyar válogatott nem nyerhet semmit, csak bukhat (még egy) óriásit. A szerencsénk az, hogy Feröer-szigeteknek támadnia kell majd a Groupamában, amelyet könnyedén kihasználhatunk. Talán a szigetországiak bátrabb futballja jobban fekszik majd, mint a betonvédekezésük, abból ugyanis tavaly is rosszul jöttünk ki, valamint két éve októberben is csak a Böde-varázslatnak köszönhetően tudtuk feltörni a reteszt.

Véleményem szerint küzdenek majd a srácok a relatíve szép búcsúért, de Feröer legyőzése csak apró szépségtapaszt jelenthet majd.

Tipp: Hazai és 3.5 gól alatt@ TippmixPro@1.70

mr.blonde

Pocsék formát mutatott az idei évben a magyar válogatott, nem látom túl nagy valószínűségét annak, hogy a pokróc stílusú Feröer ellen megtáltosodnánk. Az odavágón a mostaninál egy jóval erősebb kezdővel sem bírtunk velük, így most is hasonló szenvedésre számítok. A győzelem azért összejöhet a csapatnak, de kemény dió lesz lenyomni a feröeri csapatot. 

1. félidő gólszám 1,5 alatt TippmixPro@1.40

[2059323] 2017-10-10 20:45:00 Magyarország - Feröer-szigetekx;

Tomihmv

Ebben a meccsben gyakorlatilag minden benne van. Az is, hogy végérvényesen megsemmisülünk, és szégyenszemre kikapunk - ugye két éve is csak szerencsével fordítottunk a feröeriek ellen itthon -, de az is, hogy a srácok kimennek, s megnyomják idei utolsó tétmeccsüket, úgy, mint ahogy például a lettek ellen tették, s legalább a búcsút széppé teszik.

Mivel a vendégeknek támadniuk kell, hiszen csak győzelem esetén van esélyük megszerezni a harmadik helyet - ugyanakkor felszabadultan játszhatnak, hiszen a negyedik helyük biztos, ami igen nagy dolog a miniállam számára -, míg nekünk kutyakötelességünk begyűjteni a három pontot, s jó lenne mindezt eredményesen tenni, ezért a felek három egymás elleni meccsével ellentétben egy jóval nyíltabb találkozót várok. Vagyis szerintem minden esély megvan arra, hogy a 2015-ös meccshez hasonlóan ezúttal is legalább három gól szülessen a Gorupama Arénában.

Tipp: Több, mint 2,5 gól @TippmixPro@1.75

steve94

Nem sikerült túl jól ez a selejtező sorozat sem, azonban hazai pályán sokkal kevésbé nyújtottunk gyenge teljesítményt mint idegenben, ahol Andorrától is kikaptunk, valamint Feröert sem tudtuk legyőzni, míg otthon hoztuk a kötelezőket. Svájc és Portugália ellen itthon nem álltunk messze a pontszerzéstől, hiszen Svájc az utolsó percben szerzett góllal nyert, míg Portugália ellen több mint egy órát emberhátrányban játszva kaptunk ki. Szerintem a Groupamában szoros meccsen ismét meg tudjuk nyerni a meccset, ahogyan a két évvel ezelőtti Eb-selejtezőben tettük, ezzel megőrizzük a 3. helyünket.

Tipp: Magyarország @TippmixPro@1.30