Tipp

Peking után Sanghajban is Zverev nyerheti a német házirangadót

  • Cesc18

Kedden a Mischa Zverev-Jan-Lennard Struff összecsapásból húznánk hasznot a sanghaji tenisztornán.

A két német teniszező múlt héten Pekingben találkozott az első körben, most pedig egy másik kínai helyszínen, Sanghajban is megmérkőznek. Hét nappal ezelőtt a 31 hellyel előrébb rangsorolt Mischa Zverev 5-7, 6-4, 6-4-re diadalmaskodott. Kifejezetten szoros meccset játszottak tehát, mint ahogyan kiélezett szettek döntöttek a korábbi két összecsapásukon is.

Ez annyira nem meglepő, hiszen alapvetően mindketten a jó első szervájukra építik a játékukat, fogadóként pedig nem tartoznak a legjobbak közé. 

Ennek tükrében adná magát az over, nem is húzták meg különösebben magasan a határt, hiszen 23 játék elegendő lenne a nyertes fogadáshoz, ami 1.75-szörös pénzt hozna a konyhára.

Mi azonban még nagyobb értéket látunk a rutinosabb német továbbjutásában. Zverev tavaly nagyon élt ezen a tornán, a selejtezőből indulva jutott el a negyeddöntőig, ahol közel volt Novak Djokovics legyőzéséhez is.

Az ITF besorolása szerint Sangahajban "közepesen gyors" pályán játszanak, de valójában 2016-ban a mérőszámok alapján ez volt a leggyorsabb torna. Nem véletlen tehát, hogy Zverevnek jól ment itt, hiszen a szerva-röpte játékának a lehető legjobban kedvez a gyors borítás.

Véleményünk szerint tehát a rutinosabb német Peking után a számára oly' kedvelt sanghaji viadalon is legyőzi honfitársát. Zverevnek egyébként is fontos, hogy valamennyit megvédjen a tavalyi pontokból, hiszen ott táncol a 30. hely körül, ennek megtartása pedig fontos a jövő évi Australian Open kiemelés szempontjából. 

Egyes bukiknál érthetetlenül magas oddson (1.70) nyitott Mischa, de a fogadók gyorsan lejjebb tornázták, jelenleg az állami irodában 1.55-ért fogadható. 
Mischa Zverev-Jan-Lennard Struff
hatharom.com
Zverev jut tovább
@1.55
Fogadási határidő: kedd, 08:30