Bulvár

Gondok akadtak a csatár férfiasságával és még le is tartóztatták

  • varin
Címkék:
megosztom

A Watford támadója négy fiatal hölggyel képzelte el az estéjét, ám a "műszer" csődöt mondott.

A futballistákat ritkán szeretjük az eszükért, Isaac Success, a Watford támadója sem kivétel ez alól. A nigériai válogatott támadó még szeptember elején került összetűzésbe négy hölggyel egy angol hotelben, mivel a két üveg elfogyasztott Bailys hatására nem úgy működtek az eszközök, ahogy azt a támadó elvárta volna.

Alexisnek sem sikerült jobb belátásra bírnia Success szerszámát

Mint arról az egyik "kibérelt" hölgyemény, Alexis Domerge mesélt, Success 500 fontot fizetett fejenként a lányoknak, hogy töltsék vele az estét. Történetünk főszereplőiről csakhamar le is kerültek a ruhák, ám miután hiába "dolgoztak" órákig a lányok a Watford játékosán, ideje korán véget ért a buli.

"Borzalmas volt... 500 fontot fizetett nekünk fejenként és megígértük neki, hogy amint átér a bankszámlánkra a pénz, már vetkőzünk is. Ő folyamatosan itta a Baileyst, két üveget is ledöntött nagyon hamar és három hölgy is azon munkálkodott, hogy minden igényét kielégítsék. Ám Successnél beütött a pia és nem tudtunk nála "eredményt" elérni. Miután közöltük vele, hogy nem akarunk tovább várni a pénzünkre, ő elkezdett üvöltözni velünk, mi pedig hívtuk a rendőrséget, mert nagyon féltünk" - mesélték a lányok.

A heti 30 ezer fontot kereső Successt végül a rendőrök vitték el, amiért a hivatalos iratok szerint fogvatartott négy szexmunkást.

Successt egyébként nehéz lenne óriási ígéretnek nevezni, a tavaly Angliába szerződő játékosnak idén mindössze 44 perc jutott a Ligakupában, míg tavaly 19 bajnokin 503 percet kapott.

Úgy tűnik tehát, hogy a 21 éves játékosának a pályán és a pályán kívül is akadnak gondjai a "gólszerzéssel".

megosztom