Sportfogadás

A női kézi kibabrált a tippmesterekkel

Váratlan eredményekből nem volt hiány a mögöttünk hagyott héten, a Protipp-rendszer tippmestereit is megtréfálta néhány eredmény.

24 tipp került fel a hatharom.com Protipp-rendszerébe az elmúlt héten, és bizony a legtöbb tippadónak nem hozott szerencsét a hónap eleje.

A remek szeptembert záró 'Molni82' ezúttal nem tudott kifogni a bukikon, de Andersson04 és a 63-Egyéni sport szekciója is mínuszolt a héten.

A hét legjobbja a 63-Team foci szekciója volt, hiszen 3/3-as mutatóval sikerült abszolválnia a hetet. A világbajnoki selejtezők keddi napjára egy kettes kötéssel és egy single fogadással próbálkoztunk és szerencsére bejöttek a várakozásaink, így + 11 egységgel vártuk a hétvégét, ahol egy NB II-es kombival tovább növeltük a nyereményt, köszönhetően az MTK és a Kisvárda győzelmének. A 63-Team foci szekció így +15,35 egység profittal zárta a hetet.

Az elsősorban női kézilabdában utazó 'Noemail' is pluszban zárta az elmúlt napokat, a négy tippjéből kettő bezöldült, de mivel a nyertes tippjeivel jóval kettes szorzó felettiek voltak, így +21%os ROI-t mondhat magának az elmúlt hétről.

A tippmesterek közül többen is rárepültek a női kézilabda Bajnokok Ligájának első fordulójára, azon belül is a Fradi és a Győri ETO meccseire. A fővárosiak a Vardar Szkopje otthonába látogattak, míg a címvédő a dán Midtyllandot fogadta.

A Fradi meccsére többen is bíztak a macedón hendikepes győzelemben, ami a játék képe alapján simán ülhetett is volna, de a magabiztos előny tudatában a Vardar kiengedett, a Fradi pedig jól hajrázva határon belülre kormányozta be magát (34-31). Peches módon úszott el sokak tippje.

Az ETO meccsén a 63-szekció és Molni82 is overt várt, de a sok technikai hiba, a kihagyott ziccerek és hétméteresek miatt is, végül csak 43 gól esett a találkozón, ami azért még női szinten is igen kevésnek mondható.

Összességében tehát nem sikerült túl jól a mögöttünk hagyott hét, de szerencsére ezen a héten folytatódik a nagyüzem, vb-selejtezők, bajnoki fordulók színesítik majd a palettát, így van esély javítani.