Foci-vb 2018

1,30-as szorzó a nap tutija, pedig nem is olyan egyértelmű

Angliának már egy döntetlen is elég csütörtök este Szlovénia ellen, hogy egyenes ágon kijusson az oroszországi világbajnokságra. A fogadók tutira veszik az angolok győzelmét.

Az angolok veretlenül, hat győzelemmel és két döntetlennel vezetik az F jelű csoportot, két fordulóval a vége előtt pedig 5 pont az előnyük a szlovákokkal szemben. Mindez azt is jelenti, hogy amennyiben Szlovákia nem veri meg idegenben Skóciát, úgy Angliának a szlovénok elleni meccs eredményétől függetlenül meglesz a vb-részvétel (egészen extrém forgatókönyvek esetében esnének el ettől). 

1x2    
Anglia Döntetlen Szlovénia
1.30 4.80 9.75

Ennek ellenére a Háromoroszlánosok biztosra akarnak menni és egy győztes meccsel búcsúztatnák hazai pályán a selejtezőket. A szlovén válogatott személyében egy szívós ellenfél lesz Harry Kane-ék ellenfele, de a fogadóirodák szorzóiból is látható, hogy Anglia óriási favoritnak számít a Wembley-ben.

tippmixpro.hu

A Tippmixpro ezt a találkozót választotta a nap meccsének, így láthatjuk, hogyan fogadják a magyar játékosok a meccset. Túl sok meglepetés senkit nem érhet, a végeredményre beérkezett tétek 95 százaléka ugyanis hazai sikert vár, amihez túl sok mindent nem is lehet hozzáfűzni.

[2059443] 2017-10-05 20:45:00 Anglia - Szlovéniax

Az angolok ünnepre, a szlovének pedig tisztes helytállásra készülnek csütörtökön, a papírforma viszont valóban egy sima hazai győzelmet sejtet. Álljon itt néhány infó a statisztikák szerelmeseinek, ha pedig kíváncsi vagy mit tippeltünk mi a meccsre, akkor kattints ide!

  • Szlovénia a selejtezők utolsó 7 meccséből ötször megúszta kapott gól nélkül
     
  • Anglia az utolsó öt fordulóban mindig szerzett legalább két gólt
     
  • Anglia 9 mérkőzés óta veretlen a selejtezőkben
     
  • Anglia utolsó három meccsén született legalább 2,5 találat

 

[2059443] 2017-10-05 20:45:00 Anglia - Szlovéniax;