Átigazolás

A Real 200 milliót fizetne az év csatáráért

megosztom

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid 200 millió fontos ajánlatot készül tenni a Tottenhamnek Harry Kane-ért.

Régen csinált már "őrültséget" Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke azonban megelégelhette, hogy az utóbbi időben háttérbe szorult a világfutball színpadán és hamarosan egy nagyon komoly átigazolási bombát robbanthat.

Kane 2017-ben több triplát szerzett mint Messi vagy Ronaldo

A Real Madrid egészen parádés idényt produkált a tavalyi évben, ám a mostani szezonban közel sem annyira meggyőző. Ennek elsősorban a BBC gyengébb teljesítménye az oka, Benzema idén egyetlen gólt hozott össze, Cristiano Ronaldo csak a BL-ben tudott betalálni, Gareth Bale-t pedig folyamatosan hátráltatják a sérülései. A bajnokságban a királyi gárda hét ponttal van lemaradva a Barcelona mögött, és amíg a katalánok 23 rúgott gólnál járnak hét fordulót követően, addig Madridban ez a szám mindössze 13.

Ezen szeretne változtatni Pérez, aki kinézte magának a bombaformában futballozó Harry Kane-t. A Tottenham angol válogatott támadója jelenleg talán a legjobb formában lévő támadó a világon, a Premier League-ben, a BL-ben és a válogatottban is ontja a gólokat, így a 24 éves csatár megszerzése lehet a következő nagy transzfer a futballban.

Kane jelenlegi piaci értékét 54 millió fontra taksálja a Transfermarkt, de ez a szám már mankónak sem igazán jó, hiszen a leggazdagabb klubok már nem csak a jelent, hanem a jövőt is busásan megfizetik.

A spanyol Don Balón szerint a Tottenham 200 millió fontot is elkérhet majd Kane játékjogáért, de Pérezt ez sem tántorítja el, mivel az a terve, hogy 2018-ra újra egy félelmetes csatársort hozzon össze Madridban. A lap szerint az elnök minden követ megmozgat ennek érdekében, Benzema és Bale akár el is hagyhatja a spanyol fővárost - ha jó pénzt kapnak értük.

Pérez egyébként nemcsak Kane-ben látja a megváltást, pletykák szerint puhatolózott már Paulo Dybalánál és Antoine Griezmannál is.

Kane legközelebb csütörtökön bizonyíthatja be klasszisát, amikor is az angolok hazai pályán fogadják majd a szlovéneket.

1x2    
Anglia Döntetlen Szlovénia
1.32 4.75 9.00
megosztom