Tenisz

Többek között Babosékkal nyernénk

  • Cesc18

Három tippel indulunk harcba a bukmékerek ellen az ázsiai tenisztornákon.

Stephens/Watson-Babos/Hlavackova
Tipp: Babos/Hlavackova
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Hagyományosan ősszel egy időre Ázsiába költözik a teniszmezőny. A héten Pekingben női és férfi tornát rendeznek, melyen Babos Tímea is érdekelt lesz, igaz, ezúttal csak párosban. A soproni kiválóságunk remekel a US Open óta, hiszen Quebecben és Taskentben mind egyéniben, mind párosban döntőzött, utóbbiban Andrea Hlavackovával mindkét esetben elhódították a trófeát. Nagy önbizalommal várhatják tehát a pekingi viadalt, ahol a Stephens-Watson amerikai-brit duó ellen kezdenek. Előbbi önbizalma is rendben lehet, miután óriási meglepetésre a US Open-bajnok lett, igaz, ezt két váratlanul sima vereség követte Kínában. Stephens junior korában eredményes páros játékos volt, hiszen éppen Timivel nyert Wimbledont. A profi karrierjében azonban nem fektetett erre nagy hangsúlyt, Watson pedig nem tartozik a legjobbak közé, így véleményünk szerint Babosék sikerrel veszik ezt az akadályt. 

Aljaz Bedene-Roberto Bautista-Agut
Tipp: Roberto Bautista-Agut
Odds:
1.16 @ Tippmixpro

Maradva Pekingben, de áttérve a férfiakra, az ötödik kiemelt Roberto Bautista-Agut-ra esett a választásunk, aki masszív favoritként az idei szezonban még alig hibázott. Konkrétan, amikor 1.25 vagy annál kisebb oddsot adtak rá 2017-ben, akkor 28-ból 27-szer (!) győztesen hagyta el a pályát. Nála tehát keresve sem találhatnánk megbízhatóbb játékost, ráadásul ott toporzékol a top 10 küszöbén, így rettentő motiváltan várta az ázsiai szezont. A kezdése meggyőző volt, és bár Aljaz Bedene nem ügyetlen játékos, de RBA más kaliber.

Ryan Harrison-Kevin Anderson
Tipp: Anderson
Odds:
1.18 @ Tippmixpro

Átnézünk Tokióba is egy tipp erejéig. Kevin Anderson ugyancsak a top 10-be igyekszik vissza, a US Open-döntője pedig nagy lökést adhat számára az őszi tornákra. Jól kezdett Japánban, Gilles Simont két szettben verte, az adogatását egyszer sem bukta el, sőt, bréklabdát sem engedett. Bautista-Agut-hoz hasonlóan Anderson is borzasztó megbízható, amikor idén 1.30 vagy annál kisebb oddsot adtak rá, akkor egyszer sem veszített (16/16). Miután Ryan Harrison az első körben egy 200-on kívüli hazai teniszező ellen is megszenvedett, így nem várunk tőle meglepetést, főleg, hogy Andersontól kettőből kétszer kapott ki korábban.

hatharom.com
Stephens/Watson-Babos/Hlavackova Babos/Hlavackova
Aljaz Bedene-Roberto Bautista-Agut Roberto Bautista-Agut
Ryan Harrison-Kevin Anderson Anderson
@ 1.71
Fogadási határidő: szerda, 06:30