Német foci

Megvan, ki a Bayern München Jaime Lannisterje!

megosztom

Királyölőnek csúfolják a bajorok német válogatott hátvédjét, talán nem is ok nélkül.

Fotó: ItaSportPress

Mint arról nemrég mi is beszámoltunk, a hírek szerint öt játékos, köztük Lahm, Robben és Xabi Alonso volt tagja annak az kvintettnek, akik kirúgatták a Bayerntől Carlo Ancelottit. A hírek szerint a díszes kompániának Mats Hummels is tagja lehetett, aki a Bildnek adott nyilatkozatában ezt részben be is ismerte.

"Öt játékosról volt szó a sajtóban és nem beszélhetek a másik négy nevében, de én soha nem fakadtam ki amiatt, mert nem játszhatok vagy ilyesmi. Fogalmam sincs, miért neveznek engem királyölőnek, én soha nem protezsálnék azért, hogy kirúgják az edzőt, mert nem játszat.

Ez az első alkalom pályafutásom során, hogy a csapatom edzőt vált idény közben. Nagyon furcsa érzés, hogy sem ő, sem pedig a segítői nincsenek már ott az öltözőben" - nyilatkozta a Jaime Lannister után becenevet kapó játékos.

Hummelsnek egyébiránt nem lenne túl sok oka hisztizni, ugyan a két BL-meccsen nem jutott szóhoz, de az összes bajnokin pályára lépett, ahogyan a Német Kupában és Szuperkupában is végigjátszotta a 90 percet.

Ki nyeri a Bundesligát? 2017/2018    
Bayern München 1.35
Dortmund 2.95
Leipzig 32.00
Hoffenheim 56.00
Schalke 92.00
Leverkusen 200.00
239384
megosztom