NFL

Legendás módon buktak a fogadók az irodákkal szemben

A Kansas-Washington mérkőzés gyakorlatilag már véget ért, de a játékosok még odapörköltek a fogadóknak.

23-20 a Kansasnek, három másodperc van hátra az órából, támad a Washington a saját 25 yardosáról. Ugyan, mi rossz történhet azon fogadók számára, akik megfogadták, hogy 46.5 pontnál kevesebb lesz, vagy a Washington hozza a 6.5 pontos hendikepet? Semmi. Ja, mégis!

Nagyon sok fogadó ugyanis ilyen fogadásokkal vágott neki a kedd hajnali Monday Night Footballnak, ők pedig a mérkőzés utolsó másodperceiben alighanem eret vágtak magukon. Mint arról ugyanis több fogadóiroda-szóvivő és szakértő is beszámolt, a játékosok többsége az under+Washington kombinációból választott magának az NFL 4. körének utolsó mérkőzésre, amely tippek egy pillanat alatt suhantak tova, köszönhetően ennek a börleszkbe illő touchdownnak. Az egyik vegasi buki embere szerint körülbelül 350 ezer dollár kifizetésétől mentette meg őket a :00-nál születő hatpontos.

Az ötödik héten számos izgalmas találkozó lesz, kezdve a 0-4-es Giants-Chargers rangadóval, vagy a péntek hajnali Tampa-New England derbivel. Ha pedig szeretnél értékes NFL-relikviákat nyerni szaktudásoddal, látogasd meg fórumunkat, ahol javában zakatol tippjátékunk.