Sportfogadás

Komoly szeptemberi kaszálás kéziguru tippmesterünktől!

Szeptemberben elkezdődött a kézilabda-szezon, a hatharom.com Protipp-rendszerének tippmestere pedig parádés hónapot zárt.

A hosszú nyári szünet után az ősz első hónapjában elrajtolt a kézilabda-szezon is, a nemzeti bajnokságok mellett nemzetközi kupameccsek és válogatott találkozókat is rendeznek Európa-szerte.

A hatharom.com Protipp-rendszerének kézilabda-szakértője remek "szezonnyitót" produkált, hiszen a szeptemberben feladott tippjei után 116,51 (!!) százalékos ROI-val és +40,78 egység profittal büszkélkedhet.

Molni82 átlagosan 4,08-as oddson dolgozott szeptemberben, amihez egy egészen kiváló, 62,5 százalékos találati arányi is párosult, így akik követték a tippjeit, busás haszonra tehettek szert a bankszámlájukon. Molni82 Protipp-adatlapját itt találod, ahol fel is tudsz iratkozni a tippjeire, de nyomon követheted meglátásait saját fórum topikjában is.

Molni82 mellett szeptemberben szerencsére több tippmester is nyertes hónapot tudott produkálni:  teniszben utazó 'sapka1' +9,44%-os, 'ivan' pedig +8,19% ROI-val zárta a hónapot, míg a 63-Team csapatsport szekciója +16,92-os ROI-val folytatta idei remeklését.

Hasonlóan jó folytatásban bízunk októberben is, ahol válogatott meccsek mellett,többek között foci és kézi BL, NFL, tenisz és darts várja a sportfogadás szerelmeseit!