Német foci

A fiam edzései jobbak, mint Ancelottié - Robben

A holland sztár keményen kiosztotta az olasz szakvezetőt, ám a csapat Ancelotti nélkül is elbukott.

Múlt héten menesztették Carlo Ancelottit a Bayern München éléről, miután a bajor gárda kiütéses vereséget szenvedett Párizsban. Hogy Münchenben pattanásig feszült volt a hangulat, azt Arjen Robben nyilatkozata jelezte leginkább, a tar támadó ugyanis nem volt hajlandó válaszolni a kérdésre, hogy Ancelotti mellett állnak-e. Az olasz trénert néhány órával később kivágták, ám Robben a napokban egy újabbat rúgott korábbi főnökébe.

Fotó: bundesliga.de

"Még a fiam gyermekcsapatában is jobb edzések voltak, mint amit Carlo Ancelotti tartott"- nyilatkozta a holland játékos. A hírek szerint Robben volt az egyike annak az öt játékosnak, akik nyíltan felemelték szavukat a tréner ellen. Robbenen kívül Xabi Alonsóról és Philipp Lahmról hallani még, de a mellőzött Thomas Müllernek is lett volna oka Carletto ellen protezsálni.

Hogy ki lesz Ancelotti utódja a müncheni padon, arra egyelőre csak találgatások vannak, mindenesetre nem lehet véletlen, hogy Thomas Tuchel szorzója 1.30, míg a második helyen Julian Nagelsmannt találjuk 4-ért.

A bajor gárda hátránya a hétvégi botlást követően már öt pont a Dortmunddal szemben. Jövő hétvégén a bőrnadrágosok a Freiburg csapatát fogadják, amelyet tavaly 4-1-re vertek hazai pályán.

   
Bayern München Döntetlen Freiburg
1.05 11.00 25.00
239384