Sportfogadás

1,80-as az odds, de mindenki tutira veszi!

megosztom

Hétfő este a 2. helyen álló Düsseldorf a 15. Duisburgot fogadja a Bundesliga II. 9. fordulójában. A fogadók szerint tuti a hazai.

Egy mérkőzést hagytak hétfőre a német másodosztály küzdelmeiből, a forduló előtt listavezető Düsseldorf a kieső zóna környékén tanyázó Duisburgot fogadja. A fogadóirodáknál természetesen a hazai csapat a favorit, amelynek sikerére 1.80-as szorzót kínál az állami iroda, ez a szám pedig sokaknak igencsak bejön.

1x2    
Düsseldorf Döntetlen Duisburg
1.80 3.50 3.70

A Tippmixprón ugyanis ez a találkozó lett a nap meccse, így láthatjuk, hogyan oszlanak meg a tétek a háromesélyes fogadásokat illetően. Nos, a helyzet elég egyértelmű, a magyarok által megtett tétek 94 százaléka ugyanis Düsseldorf-sikert vár és csupán hat százalék gondolkozik meglepetésben.

Mielőtt a fenti táblázaton felbuzdulva felraknánk a házat a hazai, azért nem árt megjegyezni, hogy a Düsseldorf 2011 óta nem tudta legyőzni a Duisburgot, azóta három meccsen két döntetlen és egy duisburgi győzelem született.

Az idei szezonban kétségtelenül a Fortunának ment jobban, hiszen nyolc forduló alatt hat győzelmet aratott (6-1-1) és 19 pontot szerzett. Ugyanakkor a 15-9-es gólkülönbség is mutatja, hogy nem a hengerelés, sokkal inkább a küzdés jellemző a Düsseldorfra. A Duisburg (2-2-4) már négyszer kapitulált, a legutóbbi három fordulóban 11 gólt kapott, vagyis a védelem nincs csúcsformában. 

239393
megosztom