E-sport

Itt a hivatalos League of Legends tippjáték!

  • Thanatos

Az idei évben sem maradnak a rajongók Pick’em nélkül, ismét megmutathatjuk jóstehetségünket.

Már javában tart az idei League of Legends világbajnokság, ám eddig csak a selejtezők zajlottak le. Jövő héttől érkeznek az igazán kemény csoportkörök, pályára lép a profi közösség krémje, ezzel pedig kezdetét veszi a leginkább várt része a bajnokságnak. Ahogyan azt már megszokhattuk, most is lesz lehetőség a saját tippjeink leadására, amik akár értékes nyereményeket is hozhatnak nekünk.

Oldalunkon továbbra is hétről hétre jelentkezünk a legérdekesebb E-sport-tartalmakkal, tippekkel, trükkökkel, elemzésekkel, melyben az Magyar LoLTV kommentátora, Kiss "Thanatos" Tamás van segítségünkre!

Természetesen regisztrált League of Legends-fiók elengedhetetlen a játékban való részvételhez, ám cserébe olyan tartalmakra tehetünk szert, amikhez egyébként nem férnénk hozzá.

A csoportkörökre már lehet tippelni, míg a kieséses rész eredményeire október 19-én adhatjuk le voksainkat. Amennyiben valamilyen tuti tippel rendelkezel, ne felejtsd el megosztani azt a többiekkel a hozzászólásokban! Minden jutalom, illetve az egész tippjáték az alábbi linken érhető el:

http://pickem.eune.lolesports.com/en-PL#welcome

Azoknak, akik kicsit el vannak veszve a világbajnokság erőviszonyaival kapcsolatban, próbálunk a következő napokban segítséget nyújtani. Egyébként a legfontosabb részletek megtalálhatóak az előző cikkünkben, a közvetítések pedig az alábbi helyeken tekinthetőek meg:

Magyar nyelven a Magyar LOLTV a hivatalos, licensszel rendelkező partner.

Élő adások:

twitch.tv/magyarloltv

Mérkőzések bármikor visszanézhetőek:

https://www.youtube.com/user/MagyarLoLTV

Az angol nyelvű közvetítést (élő adásokat és ismétléseket egyaránt) pedig a hivatalos oldalon lehet megtalálni: www.lolesports.com

Melyik csapat nyeri a világbajnokságot?
SK Telecom T1 2.75
Longzhu 3.00
Samsung Galaxy 7.50
World Elite 15.00
Edward Gaming 17.00
Team SoloMid 23.00

A megosztásokat köszönjük szépen a League of Legends Hungary, a League of Legends Fungary és a Magyar League of Legends közösségnek.