Serie A

Igen jól járhatunk ma a Juventusszal!

Egyáltalán nem véletlen a magas odds a Juventusra, Dybaláék Bergamóba látogatnak vasárnap.

   
Atalanta Döntetlen Juventus
4.65 3.40 1.75

Nem csak a Milan-Roma derbi magasodik ki a Serie A 7. játéknapjából, de rangadó vár a címvédő Juventusra is. Dybaláéknak azonban piszkosul nehéz dolguk lesz, hiszen az Atalantához látogatnak, amely hosszú hetek óta nem szenvedett vereséget.

Vélhetően egyik csapat játékosai sem várhatják túlságosan pihenten a találkozót, hiszen a torinóiak a BL-ben, a bergamóiak pedig az EL-ben vitézkedtek még a hét közepén. Öröm lehet azonban az ürömben, hogy tudták hozni az elvártat, a Juventus az Olimpiakoszt múlta felül hazai pályán, míg az Atalanta értékes pontot csent Lyonban.

Atalanta#ita-atalanta#5

Kulcsszerep hárulhat ismét Gonzalo Higuaínra, aki hosszas gólcsendjét törte meg a görögök ellen, több játékost viszont otthon kellett hagynia Allegrinek.

"Higuaín rendkívül fontos csapattag és még akkor is az volt, ha éppen a padra kellett ülnie. Minden szezon más és más, erre az évre újra fel kell pörögnie. És az Olimpiakosz ellen már abban a szellemben játszott, ahogy azt szerettem volna látni, így vasárnap is szerephez jut majd a bajnokságban.

Lesznek azonban hiányzóink, Sami Khedira állapota javul, de még nem bevethető, Pjanic, Marchisio, De Sciglio és Höwedes is sérültek, míg Cuadrado rúgást kapott a lábára, így az ő játéka kérdéses. Helyette Douglas Costa vagy Bernardeschi játszhat" - nyilatkozta Allegri aki elmondta, nagyon nehéz mérkőzést vár az Atalanta ellen.

[2588377] 2017-10-01 20:45:00 Atalanta - Juventusx

"Nagyon jó formában van ellenfelünk, ráadásul minden nemzetközi tapasztalat nélkül kezdték el az idei kupaszezont, ez különösen felértékeli a teljesítményüket. Az utolsó pillanatig koncentrálnunk kell, hogy ne veszítsünk pontokat, ahogyan tavaly. És jó lenne jó hangulatban, három ponttal elvonulni a válogatott szünetre" - fejezte be a mester.

Noha valóban az előző szezonban meggyűlt a baja a Zebráknak az Atalantával, azt se felejtsük el, hogy

2001 óta 25 bajnokin ez volt az Atalantának a harmadik pontja a Juventus ellen.

A vetélytársak remek szereplése, a győzelmi kényszer és annak fényében, hogy az Atalanta egy nappal kevesebbet pihenhetett, minket arra sarkall, hogy még ez ellen a remek és szimpatikus futballt játszó Atalanta ellen is nyeressük a Juvét 1.75-ös oddson.

hatharom.com
Juventus nyer
@1.75
[2588377] 2017-10-01 20:45:00 Atalanta - Juventusx;
2017-09-30;55
2017-10-01;55
241306