Bajnokok Ligája

Sztárcsapatok kerültek bajba a BL-ben

  • varin

Az Atlético Madrid élen táncol, de akár még a Bayern München is megütheti a bokáját.

Fotó: Lettera43

Két teljes fordulót követően közel sem nevezhető unalmasnak a Bajnokok Ligája csoportköre, több sztárcsapat is akadozva kezdte a szeptembert, emiatt akár gondjaik is lehetnek a továbbjutással. Ezen csapatok oddsaiból szemezgettünk.

Az A jelű kvartettben a Benfica gyenge teljesítménye lehet meglepő, a portugálok bázeli súlyos veresége valószínűleg a továbbjutásba kerül majd, nem véletlen az 5.50-es odds Seferovicékra. Öldöklő küzdelem várható a Basel és a CSZKA Moszkva között, nem véletlen, hogy mindkét csapatra 2 körüli az odds két kört követően.

243135

A Bayern Münchent kiütötték, a Celtic viszont kivégezte ellenfelét, így akár még talán izgalmas is lehet a B csoport. A bajorokra csak 1.083 a szorzó, ám ha a Celtic Parkban vereséget szenvednének Ancelottiék, még akár gondba is kerülhetnek. Megfontolandó mindenesetre a skótok 8-szoros szorzója, bár ehhez valóban igazi csoda kéne.

243143

Az egyik legizgalmasabb a C csoport lehet, ahol az Atlético Madridnak a Chelsea-vel szembeni hazai veresége nagyon sokba kerülhet. Ha Griezmannék hazai pályán nem győzik le a Romát, reális esély lesz a Matracosok kiesésére, különösen, ha az olaszok még a Chelsea ellen is pontot szereznek majd. Mind a Romára, mind az Atlético Madridra 1.80 jelenleg a szorzó, és valóban közel 50-50-nek tűnnek az esélyek.

243159

Az F csoportban a Sahtar ellen kapituláló Napolira csupán 1.36 a szorzó, míg az ukránokra 2.75-ért fogadhatunk. Itt sokat számíthat majd, hogy a Feyenoord kitől tud pontot rabolni, továbbá, hogy a végjátékban a simán továbbjutó Manchester City kinek ad majd le pontokat.A D és az E csoportban nem valószínű, hogy borul a papírforma, bár a Liverpoolnak illett volna nyernie Moszkvában, de igen nagy dolgoknak kellene történniük, hogy ne a Barcelona, Juventus, Sevilla, Liverpool kvartett kvalifikálja magát az egyenes kieséses szakaszba.

243175

A francia bajnok és a német ezüstérmes is kiesésre áll a G csoportban, mondjuk erről a kvartettről lehetett tudni, hogy négy olyan csapat vesz részt benne, amely szinte azonos erősségű. A kiegyenlítettségre jellemző, hogy a hatpontos Besiktasnak is viszonylag magas, 1.28-as a szorzója, míg az egypontos Lipcsét (3.00) sem írják le annyira a bukmékerek. Ebben a csoportban tényleg bármi előfordulhat és bárki megverhet bárkit.

243167

A H csoportról írtunk már korábban, a Dortmund két veresége kissé borította a papírformát, ám azzal, hogy Aubameyangék következő két meccse kötelező győzelem, akár még jól is kereshetünk. Ha a fekete-sárgák összekapják magukat, a 4.50-es oddsban bőségesen lehet érték, de ehhez az APOEL-Tottenham duó ellen három meccsen kötelező a kilenc pont.

243183