NB I

Még mindig jól kereshetünk Varga Rolanddal

  • varin

A Ferencváros támadójának gólkirály címére továbbra is egész jó szorzóval fogadhatunk.

Fotó: 24.hu

Továbbra sem akar "lenyugodni" Varga Roland, a Ferencváros bombaformában lévő támadója, a 27 éves szélső 10 bajnokin 11 gólnál jár, amivel nem csak a válogatott behívót érdemelte ki, de négy góllal vezet is Davide Lanzafame előtt. Mi már hetekkel ezelőtt megírtuk, hogy 4-szeres oddson megéri pakolni a nem mindig teljesítményével kitűnő balszélsőt, ám azóta három meccsen hat gólt szerzett, így érthető módon az odds jelentősen csökkent. De talán még mindig nem annyira, hogy ne érje meg fogadni rá.

Ki lesz az NB I gólkirálya?
Varga Roland 1.60
Davide Lanzafame 3.00
Danko Lazovics 8.00

A papírformának megfelelően Vargának két idegenlégióssal, Lazoviccsal és a már említett olasszal kell megküzdenie a címért, ám úgy látszik, semmi okunk félteni Vargát a nagy nevű riválisokkal szemben. Előnyére válhat ráadásul emberünknek az is, hogy amíg Lazovics és Lanzafame szeretnek buta szabálytalanságokat elkövetni és meccsekre eltiltatni magukat, addig Vargával nincsenek ilyen jellegű gondok.

Varga Roland 225 meccs alatt 13 sárgát és 1 pirosat gyűjtött össze, míg Lanzafame mérlege 52 meccsen 12+2, Lazovicsé pedig 40 találkozón 9+2, a szerb ráadásul egy sárgára van egy újabb eltiltástól.

Szintén érv lehet a tipp megfogadása mellett, hogy a Ferencvárosnak hétvégén könnyen nyerhető bajnokija van, így Varga még pár találatra jó lehet, míg a Honvéd a Vasas ellen, a Vidi pedig a DVTK vendégeként szenvedhet kicsit.

A Fradi-játékos szorzója ugyan nem verdesi az eget, de sokat számít magyar szinten a négy gól előny, ráadásul nem mutatkozik semmi jel arra, hogy Varga tempója visszaesik majd a következő harmadszezonra.

hatharom.com
Varga Roland lesz a gólkirály
Odds: 1.60
2017-09-30;212
239099
11601#00