Bajnokok Ligája

Kiborult a bili a Bayern Münchennél

Úgy tűnik, egyre nagyobb bajok vannak a Bayern Münchennél, a párizsi zakó után újabb repedések jelentek meg a bajor bőrnadrágon.

Eurómilliók a Bayern kispadján

Mondhatni sima vereséget szenvedett szerda este Párizsban a Bayern München, hiszen a Neymar vezette PSG győzelme tulajdonképpen egy percig sem kérdéses. A bajorok háza táján nagy most a csalódottság, hiszen a szerdai meccs rámutatott a csapat gyengeségeire és egyben képet adott arról is, hol is tart a riválisokhoz képest a bajor sztárcsapat.

A Bayern a hétvégén kétgólos előnyt passzolt le hazai pályán a Wolfsburg ellen, most pedig újabb pofont kapott a csapat, így egyre többen kritizálják a gárdát irányító Carlo Ancelottit is. Az olasz szakvezető azután került a kritikák kereszttüzébe, miután kiderült, hogy idény végén várhatóan visszatér Olaszországba és átveszi az AC Milan irányítását.

Ez az infó azonban mintha teljesen megborította volna az öltözőt, ugyanis egyre több a kiszólás a játékosok részéről, Ancelotti pedig egyre jobban hasonlít egy kiégett trénerre.

[2620451] 2017-09-27 20:45:00 Paris Saint Germain - Bayern Münchenx

A PSG elleni zakó után a fórumokon a Bayern-drukkerek a csapat összeállítása miatt háborogtak. A Parc de Princes-ben nem került a kezdőcsapatba Mats Hummels, Arjen Robben, Franck Ribéry és Kingsley Coman sem, viszont bekerült Tolisso és Süle is.

A mérkőzés után a bajor játékosokat arról is kérdezték, hogy milyen a hangulat Ancelotti körül, de Robben nyilatkozata sok minden elárul a kialakult helyzetről.

„Hogy Ancelotti mellett állunk-e? Nem fogok válaszolni erre a kérdésre. Fájdalmas vereséget szenvedtünk egy olyan mérkőzésen, amit nem akartunk elveszíteni. A kilencedik idényemet töltöm a Bayern soraiban, nem ehhez vagyok hozzászokva, de ez is a futball része. Fontos, hogy egy csapat legyünk, nagyon sok szép emléket éltünk együtt, vissza kell találnunk a helyes útra" - fogalmazott Robben, aki Ancelotti kezdőjét nem volt hajlandó kommentálni.

"A csapatról, amit az edző összeállított, egy szót sem mondok, hiszen az is sok lenne” - mondta a holland szélső.

Nagyon úgy fest tehát, hogy Ancelotti elvesztette tekintélyét az öltözőben, így viszont nagy kérdés, hogy meddig maradhat a bajorok kispadján. Az eredmények hamarosan dönthetnek a sorsáról.

243143