Bajnokok Ligája

Érdekesen reagálta le Neymar Cavani gólját - videó

megosztom

A PSG-gála egyik legérdekesebb jelenete Cavani és Neymar "találkozása" volt az uruguayi gólját követően.

Fotó: the18.com

A vártnál lényegesen simábban, 3-0-ra darálta be a trónkövetelő PSG a kissé szétesett csapat benyomását nyújtó Bayern Münchent. A franciáknál Neymar és Kylian Mbappé is remekelt, míg a második gólt Edinson Cavani szerezte. A beszédtémát a mérkőzést követően azonban elsősorban a brazil csillag reakciója adja, a 222 milliós zseni ugyanis kicsit érdekesen reagálta le a találatokat.

Az első gólnál, amikor is szenzációs gólpasszt adott Dani Alvesnek, rögtön "üldözőbe vette" korábbi csapattársát és honfitársát, míg Cavani találatánál elsőként a gólpasszos Kylian Mbappéhoz ment oda, Cavanival csak egy rideg ölelésre futotta erejéből. Hogy ebből bármilyen következtetést le lehet-e vonni, azt a jövő dönti majd el úgyis... A mérkőzést követően mindkét sztár megszólalt.

"Ezek mesterségesen kitalált dolgok és nem tudom, miért születnek meg. Az igazság az, hogy ez a futball velejárója, semmi extra nincs benne. Semmi bajunk egymással Neymarral és egyre jobbak leszünk csapatként is"- mondta az uruguayi a korábban kitört "balhé" kapcsán.

"Könnyű olyan csapatársakkal intelligensen és jól játszani, mint Mbappé és Cavani. Persze még új a dolog, még össze kell szoknunk, de lépésről lépésre jobbak leszünk. Egyikünk sem foglalkozik az Aranylabdával, a fontos, hogy csapatként legyünk jók"- futotta le a sablonköröket a brazil.

A BL-gálát követően a bajnokságban javítania kéne múlt heti botlását a párizsiaknak. Nevében ugyan rangadó vár Unai Emery csapatára, hiszen a Bordeaux látogat a Parc de Princesbe, ám a  által kínált 1.10-es odds nem véletlen, az utolsó három meccsükön kilenc lőtt góllal nyert a PSG.

[2620451] 2017-09-27 20:45:00 Paris Saint Germain - Bayern Münchenx;
megosztom