Európa Liga

2,10-es szorzójú kimenetel a nap tutija?

Az Európa Liga L csoportjának a rangadóján a Zenit a Real Sociedadot fogadja. Bár közel azonos erősségű csapatok csatájáról beszélhetünk, a fogadók markáns véleménnyel vannak a végeredményről.

Zenit-siker a nap tutija?

Mindkét együttes megnyerte az elsőkörös találkozóját, a Zenit a Vardar Szkopje vendégeként aratott 5-0-s sikert, míg a Sociedad odahaza verte a Rosenborgot 4-0-ra. Ez a két eredmény is mutatja, hogy ez a két együttes játékerőben kiemelkedik a csoportból, éppen ezért is van komoly jelentősége a csütörtöki randevúnak.

1x2    
Zenit Döntetlen Sociedad
2.10 3.35 3.25

A fogadóirodák szerint a találkozó esélyese a Zenit, amelynek győzelme 2.10-es szorzót fizet az állami irodában. A baszkok győzelme hármas odds felett fizet mindenhol, akárcsak a döntetlen.

tippmixpro.hu

A Tippmixprónál ezt a meccset választották a nap legérdekesebb találkozójának, így láthatjuk, hogyan oszlanak meg a tétek a végeredményt illetően. A fogadók elég egyértelműen gondolkodnak, hiszen 78 százalék a hazai kimenetelt fogadta meg, miközben a baszk gárda sikerét csupán a fogadók 8 százaléka próbálta meg.

A Zenit hazai környezetben ritkán szenved vereséget, bár az idei selejtezőben az izraeli Yehuda 1-0-ra nyerni tudott Szentpéterváron.

Vajon jól gondolkodnak a fogadók és behúzza a Zenit vagy érdemesebb inkább az X2-ben (@1.65) gondolkodni?

[2621590] 2017-09-28 19:00:00 Zenit Szentpétervár - Real Sociedadx;