Bajnokok Ligája

Spanyol-angol derbi a szerdai nap egyik csúcsmeccse

Először ad otthont BL-mérkőzésnek a Wanda Metropolitano Stadion, és rögtön az angol bajnok érkezik ide.

Telt ház és 67 ezer fanatikus várja a szerdai BL-játéknap egyik legnagyobb rangadóját, a Wanda Metropolitano Stadionban minden bizonnyal őrült hangulat várható az Atlético Madrid-Chelsea mérkőzésen.

Noha pontelőnyből az angolok várhatják a csúcsderbit, különösen az Atléticónak sincs oka aggódni, hiszen a madridiak az első játéknapon a Roma vendégeként szereztek egy pontot, amely akár továbbjutást is érhet nekik. Diego Simeone csapata ráadásul teljes, egyedül Augusto Fernández küzd sérüléssel, ám őt tudja pótolni az argentin mester, így vélhetően legerősebb kezdőjével lép majd pályára a Wandában az Atléti. Mindez aligha jelent jó előjelet a vendégek számára, hiszen új otthonukban még hibátlanok a Matracosok, a Málaga és a Sevilla is rúgott gól nélkül távozott a fővárosból, ezzel pedig a Tico tovább őrzi idei veretlenségét.

243159

A londoniak makulátlan szériája is már másfél hónapja tart, Moratáék ráadásul futószalagon gyártják a gólokat, a spanyol támadó pedig hetek alatt tökéletesen beépült a csapatba. Conténak ezúttal Drinkwater lesz az egyetlen hiányzója, a kapuban viszont ott lehet az ex-atléticós Thibaut Courtois.

A mérkőzésen természetesen még nem léphet pályára Diego Costa, aki a napokban egyezett meg az Atlético Madriddal, ám januárig nem nevezheti őt új csapata.

"Nehéz meccsen vagyunk túl, annak ellenére, hogy a Stoke Cityt 4-0-ra vertük. De összességében elégedettek és boldogok vagyunk, de tudjuk, az Atlético Madrid ellen még nehezebb lesz. Az elmúlt évek egyik meghatározó csapatáról van szó, így kellőképpen fel kell készülnünk. Izgatottak vagyunk a szerdai meccs okán" - dobálta a sablonokat Antonio Conte.

[2620463] 2017-09-27 20:45:00 Atlético Madrid - Chelseax

A felek az elmúlt években sokszor nem találkoztak, igaz, az évezredbeli öt meccsük azért hozott 17 gólt. Ennek azonban mi most a szöges ellentettjére számítunk, vagyis egy indulatoktól sem mentes, de kevés helyzettel tarkított 0-0-ra. Igazából a döntetlen egyik csapat számára sem rossz eredmény, és igaz, hogy a támadó potenciál mindkét oldalon megvan, Európa top kapusai védik a két ketrecet.

Egyáltalán nem véletlen, hogy a 2.5 gól alatti opció 1.50-es szorzóval fogadható, viszont az, hogy nem talál be mindkét gárda, 1.65-ös oddsot fizet a    -nál, ami nem tűnik rossz üzletnek.

[2620463] 2017-09-27 20:45:00 Atlético Madrid - Chelseax;