Bajnokok Ligája

Nagyon kevesen gondolják, hogy nyerhet a Bayern

A magyar fogadók nem nagyon bíznak a Bayern München pontszerzésében. Meglepő vagy ez a realitás?

A szerdai játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzése a PSG és a Bayern München csatája lesz. Ahogy a mérkőzés felvezetőjében is írtuk, a végső győzelemre is komoly eséllyel pályáznak a csapatok, így nagyon kíváncsian várjuk, mi sül ki a szerda esti sztárparádéból.

Az biztos, hogy a fogadóirodáknál a franciák a favoritok, hiszen kettes szorzó alatt fogadhatunk Neymarék győzelmére, míg a bajorok sikere pénzünk több, mint háromszorosát érné.

1x2    
PSG Döntetlen Bayern München
1.95 3.70 3.35

Nem túlzás azt állítani, hogy a szerdai Tippmix-szelvények döntő többségén szerepel majd ez a mérkőzés is. A Tippmixpro ezt a találkozót választotta a nap meccsének, így láthatjuk, hogy oszlanak meg a tétek a végeredményt illetően.

Az adatok alapján a magyar fogadók 61 százaléka hazai győzelmet vár, 25 százalék bízik egy döntetlenben és csupán 14 százaléknyi tét érkezett a Bayern München sikerére.

tippmixpro.hu

Ha hiszünk a tömegnek, akkor a nap tutija az 1X (@1.26) , hiszen 86 százaléka a beérkezett téteknek a hazaira vagy a döntetlenre érkezett. Ha kíváncsi vagyunk mit tippeltünk mi a PSG - Bayern München rangadóra, akkor kattints ide!

[2620451] 2017-09-27 20:45:00 Paris Saint Germain - Bayern Münchenx;