Bulvár

Kevesebbet kéne szexelni, jött a jó tanács a válogatott csatárnak

  • MVB80

Marco Borriellót megtalálta a SPAL egyik szurkolója, hogy miért csak egy gólt szerzett idén a Serie A-ban.

Összeszámolni is nehéz Marco Borriello klubjainak számát, a Milanban nevelkedő olasz válogatott csatár 12 élvonalbeli csapatban is gólt szerzett a Serie A-ban, amivel Nicola Amorusóval egyetemben rekordernek számít.

A most 35 éves Borriello 2003-ban az Empoli játékosaként szerezte első Serie A-s gólját, azóta pedig sorrendben a Reggina, a Sampdoria, a Treviso, a Milan, a Genoa, a Roma, a Juventus, a Carpi, az Atalanta, a Cagliari és a SPAL szurkolóinak szerzett örömet.

A nyáron 49 év után visszajutó SPAL-ban például ő szerezte az idénybeli első gólt az Udinese elleni 3-2-es siker alkalmával, de azóta egyszer sem sikerült betalálnia, és ez egyenes arányosságban lehet azzal, hogy az újonc az első két találkozón összegereblyézett 4 ponthoz a következő négy meccsen egyet sem tudott hozzátenni, így csak a 14. helyen áll.

Ha nem jönnek a gólok, akkor könnyen a kispadon találhatja magát

A szurkolói lélektant ismerve érthető, ha ilyenkor azokat a rutinos arcokat veszik elő, akikről úgy érzik, nekik kellene a legjobban húzniuk a csapat szekerét. Ezzel a szituációval szembesült Borriello is, amikor a Napoli elleni bajnoki előtt beszólt neki egy SPAL-drukker, miszerint kevesebbet kellene szexelnie.

A szurkoló minden bizonnyal úgy gondolta, ha a jóvágású csatár kevesebbet huncutkodna brazil barátnőjével, a modell Larissa Schmidttel, akkor hatékonyabb lenne a kapu előtt. Borriello zokon vette a megjegyzést, megállította a csapatbuszt, és visszaszólt az illetőnek, hogy ennyi elég volt belőle, így is kicsit sokat engedett meg magának.

Schmidt kisasszony lefárasztja Borriellót?

A SPAL a hétvégén alsóházi rangadót játszik, a hozzá hasonlóan 4 pontos Crotonét fogadja, ne legyenek kétségeink, ha Borriello esetleg megtöri a rossz sorozatát, megint ünnepelt hőse lesz a helyi drukkereknek, és talán még azt sem kezdik el elemezgetni, mit csinált előző éjjel.

1x2    
SPAL Döntetlen Crotone
1.95 3.25 3.85