Tipp

Két angol meccs, négy gól - így dupláznánk meg pénzünket szerdán

  • varin

Mindkét sheffieldi csapat pályára lép szerdán, ezeken a mérkőzéseken pedig sok gólt várunk.

Fotó: Express & Star

Kedden este sikerrel vettük a Championship akadályát, a Bristol City és a Preston North End sikerével 2.25-szörös pénzt kaszálhattak, akik velünk tartottak. Szerdára is jut a Bajnokok Ligája árnyékában egy közel duplázós szelvény, ehhez mindössze négy gólt kell kiszurkolnunk két meccsen.

Birmingham-Sheffield Wednesday - 1.5 gól felett
Odds: 1.35

A szebb napokat megélt, nemrég edzőváltáson is átesett Birminghamnél egyelőre nem indult be a szekér, Lee Carsley mesterrel is nyeretlen a City. Ezzel szemben a Sheffield jó formában van, noha a Steel City derbit elveszítették a városi rivális ellen, ami pályaválasztóként különösen fájdalmas. Mindazonáltal a Baglyok mérkőzései igen szórakoztatóak manapság, utolsó hat meccsükön összesen 22 gólt láthattak a nézők - elől és hátul is igen gólképesek. Az elmúlt két évben nem okozott gondot a csapatoknak gólokat szerezni egymás ellen és ha megnézzük az utolsó 15 randevút, akkor is csak 2 0-0-t találunk, minden más esetben meglőtték a két gólt. A vendégek sikerét várjuk, önmagukban is meglőhetik a két gólt, de illene azért a Birminghamnek is hozzátennie a magáét.

Sheffield Utd.-Wolverhampton - 1.5 gól felett
Odds: 1.35

A másik sheffieldi csapat is pályára lép szerdán és a fent leírtakból magától értetődik, hogy jobb hangulatban is várhatják a United játékosai a mérkőzésüket, mint a Wednesday. Igaz, a piros-fehérek előtt nehezen hozható küldetés áll, a liga - szerintünk - legjobb csapata látogat a Bramall Lane-re. A Wolverhampton a harmadik helyen áll a tabellán, győzelmükkel az első helyre léphetnek Jotáék, így a motiváció biztosan megvan. Újoncként a United szereplése nagyon nagy teljesítmény, ráadásul szép sikereket is arattak a bajnokságban, így jó eséllyel pályáznak legalább egy lőtt gólra a Wolverhampton ellen is. Véleményünk szerint ez a mérkőzés is x2-re áll, bármelyik csapat önmagában meglőheti a két gólt.

hatharom.com
Birmingham-Sheffield Wednesday 1.5 gól felett
Sheffield Utd.-Wolverhampton 1.5 gól felett
1.83@
Fogadási határidő:20:45
2017-09-27;48
238651