Bajnokok Ligája

Sok vagy kevés gól lesz a Dortmund-Realon?

megosztom

Csúcsrangadóval folytatódik a Bajnokok Ligája, a H-csoportban a Borussia Dortmund a címvédő Real Madridot fogadja.

A továbbjutás szempontjából rendkívül fontos találkozóra kerül sor a Signal Iduna Parkban, ahol a Borussia Dortmund a címvédő Real Madridot fogadja. A fogadóirodák szerint a találkozón esélyesebb a királyi gárda, pedig tétmeccsen még soha nem sikerült Dortmundban nyernie.

1x2    
Dortmund Döntetlen Real Madrid
2.60 3.60 2.40

A főpróba mindkét együttes számára jól sikerült, hiszen győzelemnek örülhettek mindkét oldal szurkolói, ám amíg a BvB pazar játékkal aratott 6-1-es sikert a Mönchengladbach ellen, addig a Real Madrid szűkösen tudta hozni a kötelezőt az Alavesszel szemben.

Aubameyang és Ramos nagy csatát vívhat majd kedden este is

A H-csoportban szerepel még a Tottenham is, amely az első fordulóban legyőzte a Dortmundot, ezúttal pedig az APOEL vendége lesz, vagyis ha jön a papírforma, az angolok hat ponttal állhatnak majd két forduló után. Ez például azt is jelenti, hogy amennyiben a Dortmund vereséget szenved kedden este, úgy továbbjutási esélyei igen erősen redukálódnak majd.

[2620514] 2017-09-26 20:45:00 Borussia Dortmund - Real Madridx

Ami a felállásokat illeti, a németeknél szokás szerint jó páran bajlódnak sérülésekkel, de friss hiányzója nincsen Peter Bosznak, így nagy felfordulás nem várható a kezdőcsapatot illetően. A másik oldalon Zinedine Zidane Marcelóra és Benzemára nem számíthat az alapemberek közül, viszont Bale és Ronaldo is lesz a támadósorban, mellettük/mögöttük Asensio vagy Isco juthat majd szóhoz.

Ahogy fentebb is írtuk, a Real Madridnak tradicionálisan nem megy a Dortmund ellen idegenben, a királyi gárda utóbbi hetekben mutatott formája pedig finom szólva sem volt lenyűgöző. Az ilyen nagymeccsek azonban képesek lehetnek kihúzni egy csapatot a gödörből, ráadásul Madridban számolhatnak úgy is, hogy egy döntetlennel is meglehet még a csoportgyőzelem.

Dortmundban viszont érhetően csak a győzelem jöhet szóba, a döntetlen sem igazán megfelelő a BvB-nek, egy vereség pedig kisebb katasztrófával érne fel, hiszen a két közvetlen riválissal szemben komoly ponthátrányt szednének máris össze.

Fogadási szempontból sem egyszerű a találkozó, éppen ezért hívjuk segítségül Olvasóink véleményét!

A Napi válasz keretein belül mindig egy kétesélyes fogadást bocsájtunk szavazásra, amelyre a mérkőzés kezdetéig lehet voksolni.

Két világklasszis csapat csatáján a fogadóirodák gólözönt várnak, így az egál határokat a sztenderd 2,5 gól helyett 3,5 gólon húzták meg. Ezúttal tehát arra vonatkozik a szavazásunk, hogy vajon látunk e 4 gólt Dortmundban avagy sem.

Dortmund - Real Madridx;
[2620514] 2017-09-26 20:45:00 Borussia Dortmund - Real Madridx;
megosztom