Bajnokok Ligája

Rosszul járt, aki lemaradt a Liverpool meccséről

megosztom

A Vörösök néhány kellemetlen botlást követően győzelmi kényszerben lépnek pályára az orosz fővárosban.

   
Szpartak Moszkva Dönetetlen Liverpool
5.35 4.05 1.55

Igencsak megosztotta olvasóinkat Andersson04 tippmesterünk már korábban kiírt tutija, a Liverpool győzelem a Szpartak Moszkva otthonában. Akadtak, akik vele tartottak, míg mások szerint az 1.75-ös szorzóban nem volt érték. Nos, az idő részben már biztosan Anderssont igazolta, hiszen a Vörösök sikerére már csak 1.55-ös oddsot kínál a magyar állami fogadóiroda. Mivel tippmesterünk 1.66-ig írta az "eddig éri meg" oddsot, úgy tűnik, ennyiért már valóban nem éri meg pakolni az angolokat.

Fotó: Sky Sports

Néhány keserű hét után és a Bajnokok Ligája elhibázott startját követően a Leicester City ellen nyerni tudott végre Jürgen Klopp csapata. Hiányzók ugyan lesznek az angoloknál, a német mester azért bízik a sikerben.

"Kellenek az eredmények és ehhez nagyon észnél kell lennünk. Abban hiszek, hogy az játsszon a csapatban, aki jó formában van és akivel tényleg közelebb tudunk kerülni a céljainkhoz. Fel kell javulnunk védekezésben, de fontos, hogy megmaradjon a jó támadójátékunk. Meg kell találnunk az egyensúlyt a csapatrészek között és élveznünk a lehetőséget, hogy a Bajnokok Ligájában szereplünk" - nyilatkozta a tréner.

[2620428] 2017-09-26 20:45:00 Szpartak Moszkva - Liverpoolx

Klopp Lallana (0/0), Joe Gomez (7/0) és Nathaniel Clyne (0/0) játékára nem számíthat, jó hír azonban, hogy Mané a BL-ben nincs eltiltva, valamint Coutinho is kezdi visszanyerni meccsformáját.

Jóval komolyabb a probléma az orosz gárdánál, és nem csak amiatt, mert a Moszkva nem tudott nyerni Szlovéniában, de orosz bajnoknak tengernyi hiányzója is lesz.

A listán Tigiev (3/0), Zibnin (0/0), Timofeev (4/0), Glushakov (11/1), Zé Luis (7/1), Ananidze (7/0) és Promes (13/9) nevét is ott találjuk, ebből különösen a házi gólkirály holland szélső távolmaradása jelentene nagy problémát.

Nem árt azonban tudni, hogy a Szpartak parádésan szerepel hazai pályán, 2015 novembere óta mindössze három vereségük van, gólt viszont szép számban termelnek az Otkrytiye Arénában.

Idén viszont gyengélkedik Massimo Carrera csapata, a bajnokságban csak a középmezőnyben foglalnak helyet és a maribori pontvesztés is sokat számíthat a végelszámolásnál.

Véleményünk szerint az cselekedett helyesen, aki Anderssonnal tartott, mert 1.75-ért valóban volt érték a Poolban. Mostanra sajnos már odáig csökkent az odds, amiért nem jó ötlet megpróbálni a Vörösök nyeretését, így a kései fogadóknak azt tanácsoljuk, inkább tét nélkül nézzék végig a találkozót.

[2620428] 2017-09-26 20:45:00 Szpartak Moszkva - Liverpoolx;
 • Pro
  Andersson04
  2017. szeptember 21., Csütörtök 03:22

  BL | Szpartak Moszkva - Liverpool

  2017. szeptember 26., Kedd 20:45
  • Ország:Európa
  • Fogadás típusa:Single
  • Tipp:Liverpool
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.75
  • Eddig éri meg:1.66
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   Szpartak Moszkva - Liverpool

   Liverpool (1X2)   Az angol 1. osztályban is meghatározó Liverpool látogat az orosz bajnokságban botladozó fővárosi együtteshez. Játéktudásban jelentős a különbség, az orosz klíma szokott gondot okozni itt a vendég csapatoknak.

   Emellett a Liverpoolnak a gyenge BL rajt miatt idegenben is célszerű lenne győzni.

   Korai bet, mivel még kiváló az odds.

megosztom