Bajnokok Ligája

Gólokra és nagyágyúkra fogadunk - tippek a BL-re

megosztom

A Manchester City-Sahtar Donyeck és a Juventus-Olimpiakosz találkozókból húznánk hasznot. Az odds kétszeres.

Magabiztos sikert várunk a Manchester Citytől. - Fotó: twitter.com/mancity

Manchester City-Sahtar Donyeck
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Noha az első játéknapon a Sahtar Donyeck meglepetésre 2-1-re legyőzte a Napoli együttesét, kedden nem sok esélye van Manchesterben. Merthogy a City bombaformában van, az utóbbi hat tétmeccsét egyaránt megnyerte, s ezen találkozókon 24-2-es (!) gólarányt hoztak össze Pep Guardioláék.

Nagyon együtt van perpillanat a hazai társaság, s mivel a Sahtar nem arról híres, hogy beállna védekezni, így a szokásosnál könnyebb dolga lehet az angol csapatnak. Vagyis azon a véleményen vagyunk, hogy a City folytatja jó sorozatát, s egy gólgazdag találkozón ismét három pontot szerez a Bajnokok Ligájában.

[2620488] 2017-09-26 20:45:00 Manchester City - Sahtar Donyeckx;

Juventus-Olimpiakosz
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

A Juventus győzelmi kényszerben lép pályára szerda este, szintúgy, mint az Olimpiakosz. Az olaszok Barcelonában kaptak ki nagyon simán az első körben, míg a görögök hazai pályán hasaltak el a Sporting együttesével szemben.

Azóta két hét telt el, de a vendégek nem lábaltak ki a gödörből, ugyan a kupában nyertek, a bajnokságban a megszerezhető hat pontból csak egyet gyűjtöttek be, vasárnap az AEK Athén ellen például buktak rangadót. Ezzel szemben a Juve jó passzban van, a katalánok elleni vereséget követően mind a három meccsüket megnyerték, az elmúlt héten a Fiorentinát és a városi rivális Torinót is legyőzték.

A Zebrák alapvetően nagyobb játékerőt képviselnek, mint a görögök, a hazai pálya előnyéről nem is beszélve. Így pedig szerintünk a Juventus behúzza a meccset, s a gólokkal sem maradnak adósak a felek, hiszen például 2014-ben, Torinóban, 3-2-re végeztek az együttesek.

[2620476] 2017-09-27 20:45:00 Juventus - Olimpiakoszx;
hatharom.com
Manchester City-Sahtar Donyeck Hazai és több, mint 2,5 gól
Juventus-Olimpiakosz Hazai és több, mint 2,5 gól
@1.96
Fogadási határidő: 20:45

 

megosztom