Heti műsor

Gigarangadókkal tér vissza a Bajnokok Ligája!

Pazar hét vár a futball szerelmeseire, hiszen temérdek rangadó kerül megrendezésre az előttünk álló napokban.

A Honvéd a Vasast fogadja, a Debrecen Újpestre utazik.

A hét eseményei

Harmadához ér az NB I küzdelme az előttünk álló hétvégén, hiszen a 11. fordulót rendezik a élvonalbeli pontvadászatban. Szombaton a Balmazújváros-Ferencváros, a Diósgyőr-Videoton, az Újpest-Debrecen és a fővárosi rangadó, a Honvéd és a Vasas összecsapása emelkedik az átlag fölé.

A hét folyamán az NB I-es mérkőzésekkel oldalunk bővebben is foglalkozik majd!

[2538953] 2017-09-30 20:30:00 Honvéd - Vasasx;

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája többek közt olyan mérkőzésekkel, mint a Dortmund-Real Madrid (H: 3.10 D: 3.55 V: 2.10), az Atlético Madrid-Chelsea (H: 2.15 D: 3.15 V: 3.35) vagy a PSG-Bayern München (H: 1.90 D: 3.80 V: 3.45).

Csütörtökön pedig az Európa Ligára lesz érdemes odafigyelni, a játéknap legizgalmasabb meccsei vélhetően a Zenit-Real Sociedad (H: 2.30 D: 3.25 V: 2.95), a Salzburg-Marseille (H: 2.40 D: 3.30 V: 2.75) és a BATE Boriszov-Arsenal (H: 7.10 D: 4.45 V: 1.40) mérkőzések lesznek.

A BL- és az EL-meccsekkel bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2620451] 2017-09-27 20:45:00 Paris Saint Germain - Bayern Münchenx;

Angliában hétfőn zárul a hatodik forduló, az Arsenal a West Bromwich (H: 1.30 D: 5.20 V: 8.50) együttesét fogadja. Hétvégén viszont startol a hetedik kör, amikor is a Tottenham a Huddersfield, a Liverpool a Newcastle együtteséhez látogat, a Manchester United a Crystal Palace gárdáját, az Arsenal a Brightont, míg a forduló rangadóján a Chelsea a Manchester City együttesét fogadja.

Németországban a Dortmund az Augsburg gárdájához látogat, Szalai Ádám Hoffenheimje a Freiburg vendége lesz, míg Gulácsi Péterék Kölnbe utaznak. A forduló rangadóján a Dárdai Pál edzette Hertha a rekordbajnok Bayern München gárdáját fogadja vasárnap délután.

Spanyolországban a nagyok közül az Atlético Madrid a Leganes vendége lesz, míg a Barcelona és a Real Madrid hazai pályán játszik. Lionel Messiék a Las Palmas, míg Cristiano Ronaldóék az Espanyol gárdáját fogadják.

Olaszországban a Napolinak a Cagliari, az Internek a Benevento legyőzése nem jelenthet problémát. A Lazio a Sassuolót fogadja, a Juventus az Atalantához utazik, míg a forduló rangadóján a Milan és a Roma csap össze. Nagy Ádám Bolognája Genoába lesz hivatalos szombat este.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2580598] 2017-09-23 13:00:00 Atlético Madrid - Sevillax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi NB I-es, BL-, EL-, illetve topligás találkozóra, továbbá az NB II-re lesz érdemes fogadni, ahol például Kazincbarcika-MTK és Nyíregyháza-Győr rangadókat rendeznek. Az MLB-ben a szokásoknak megfelelően dömping lesz, az NFL-ben már a negyedik fordulót rendezik, de a kézilabda szerelmesei sem unatkoznak majd, hiszen férfi kirakatcsapataink folytatják szereplésüket a Bajnokok Ligájában, a Veszprém Bresztbe utazik, míg a Szeged a Kristianstad együttesét fogadja. Ráadásul a férfi kosárlabda NB I-ben is beindul az élet, hiszen hétvégén rendezik az első fordulót.

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!