La Liga

Folytatja jó szériáját a Real-verő Betis?

Hiába nyertek az andalúzok a Bernabéuban, ezúttal a veretlen Levante látogat Sevillába.

   
Betis Döntetlen Levante
1.80 3.40 4.30

Az egyik csapat néhány nappal ezelőtt legyőzte a Real Madridot a Bernabéuban, a másik pedig a négy veretlen gárda egyike a La ligában és mindössze négy gólt kaptak öt mérkőzés alatt. Utóbbi csapat annak ellenére szerepel ilyen jól, hogy játszottak már a Villarreallal, a Real Madriddal és a Real Sociedaddal. Vajon milyen rangadót rendeznek a spanyol bajnokságban hétfő este? - tehetjük fel a kvízkérdést.

Fotó: 90min

Nos, a Betis-Levante találkozó elsőre nem tűnik hátborzongatóan izgalmasnak, de a fenti statisztikák rögtön érdekessé teszik a felsőházi csapatok derbijét.

Pedig a Betisben nemigen volt benne a bravúr, noha két hazai mérkőzésüket megnyerték, Andalúzián kívül nem szereztek még pontot az idei bajnokságban. Mindezek fényében megszakítani a Real Madrid 73 mérkőzéses gólszerző szériáját, több, mint hatalmas fegyvertény.

[2580591] 2017-09-25 21:00:00 Betis - Levantex;5

A szintén kilencpontos valenciai kiscsapat, a Levante érkezik most a Benito Villamarinba, amely még veretlen a bajnokságban. A piros-kékek kiválóan kezdték az évet, noha még csak egy mérkőzést játszottak idegenben, akkor pontot szereztek a Real otthonában.

Magyar szíveknek kedves lehet, hogy a csapat egyik sikerkovácsa az Újpesttől érkező Enis Bardhi.

Hiányzók mindkét oldalon lesznek, a Betisnél Tosca (1/0), Camarasa (5/0) és Narváez (4/0) sérült, míg a vendégeknél Ivan López (3/0), Jefferson Lerma (4/0) és Jason (5/0) nem bevethető - vagyis többségében védekező játékosok szerepeltetéséről kell lemondjanak a szakvezetők.

Ha pusztán a számokat nézzük, a két csapat által lejátszott tíz mérkőzésből csak egyszer maradtak gól nélkül a felek (Barcelona-Betis 2-0), így joggal bízhatunk benne, hogy ezúttal is betalálnak a felek.

Véleményünk szerint nem egyértelmű a mérkőzés kimenetele, 1.80-as oddsért nem nyeretnénk a Betis csapatát egy ilyen óriási sikert követően, az 1.85-ös szorzó viszont value-nak tűnik a BTS-opcióra.

[2580591] 2017-09-25 21:00:00 Betis - Levantex;