Olasz foci

A Sampdoria nem szereti vendégül látni a Milant

  • MVB80

Az utóbbi években jól ment a Milannak a Sampdoria vendégeként.

A Sampdoria veretlenül várja a Milant az ebédidőben esedékes meccsre, a genovaiak két győzelemmel kezdtek, a Beneventót és a Fiorentinát is 2-1-re verték, majd következett két döntetlen, előbb egy 2-2 a Torinóval, majd egy 0-0 az újonc Hellas Veronával.

A Samp ötödik meccse, a Roma elleni a rossz idő miatt elmaradt, úgyhogy az igazi értékmérő most következik a Milan ellen.

1x2    
Sampdoria Döntetlen Milan
3.50 3.50 1.95

A piros-feketéket irányító Vincenzo Montella játékosként és edzőként is szolgálta a Sampdoriát, és a meccseken látott változtatásaiból az érződik, hogy egyelőre még a bőség zavarával küszködik, keresi, hogy a sok új igazolás után melyik felállással lehet a leghatékonyabb a Milan.

Genovába Luca Antonelli, Andrea Conti, Riccardo Montolivo és Davide Calabria sem utazott el, az olasz lapok azt jósolják, Montella újra a háromvédős rendszerben küldi pályára a csapatát, elöl pedig Nikola Kalinic mögött Suso lesz az árnyékék.

Szezonbeli tíz tétmeccséből kilencet megnyert eddig a Milan

A hazaiaknál Emiliano Viviano és Dodo még nem bevethető, óriási formában viszont a 34 éves Fabio Quagliarella, aki négy forduló alatt négyszer volt eredményes. A Milan 2010 áprilisa óta veretlen a Marassiban, azóta a kupát is ideszámolva öt győzelmet és három döntetlent ért el a Samp vendégeként.

Mivel szombaton a két éllovas, a Napoli és a Juventus is győzni tudott, a Milannak fel van adva a lecke, ha tapadni akar a riválisokra.

[2588374] 2017-09-24 12:30:00 Sampdoria - AC Milanx;
2017-09-24;55
241306