NFL

Ismét profittal zárnánk a vasárnap estét

megosztom

Kiválóan indítottuk az új idényt, hiszen kettőből kettő nyertes szelvényt hoztunk. Íme NFL-fanatikus szerkesztőink legjobb tippjei a harmadik játékhétre.

Buffalo Bills-Denver Broncos
Tipp: 45,5 pont alatt
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A Denver két győzelemmel kezdett, Trevor Siemian játékára pedig egyelőre nem lehetett panasz. Most viszont nehezebb dolga lesz neki és a denveri O-line-nak is, mint a Chargers vagy a Cowboys ellen, a Buffalo védelme ugyanis nem olyan rossz, főleg ami a pass rush-t illeti.

A másik oldalon Tyrod Taylorra is kemény percek várnak, egyébként sem egy elit irányító, de most a liga egyik legfélelmetesebb védelme ostromolja majd. Két jó defense csap össze, és bár a denveri offense sokkal jobb erőkből áll, nagy ponttermelésre tőlük sem kell számítani. Az elmúlt hat szezonban soha nem született ennyire kevés pont az első két fordulóban, mint most, és szerintünk ezen a meccsen is az under a legjobb választás, főleg ezzel az eltolt 45,5-ös határral. 

Chicago Bears-Pittsburgh Steelers
Tipp: Steelers
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

A Steelers támadósorában mindenki bevethető, aki fontos, így a legerősebb összeállításban eshetnek neki a Medvék gyenge védelmének. A Bears secondary általánosságban nagyon gyenge erőkből áll, ezért ha nem tudnak nyomást helyezni Big Benre, akkor Antonio Brown és Martavis Bryant szét fogja szedni őket, főként Bryantnek lehet nagy meccse.

A nyomás alá helyezés a defense line részéről még csak-csak menne, de a két legjobb LB sérült, így a front7 második vonalától nagy segítség már nem várható, ráadásul a liga egyik legjobb támadófala áll majd velük szemben, ezért azt gondolom, hogy maximum részsikereket tudnak elérni és talán Le’Veon Bell futásait tudják majd valamennyire limitálni.

A passzjátékra viszont semmilyen ellenszerük sem lesz. Támadóoldalon csak a futójátékában bízhat a Bears, mivel a két legjobb elkapó sérült. Ha azonban korán hátrányba kerülnek és rohanniuk kell az eredmény után, akkor a futójátékra épülő taktikát is fel kell adniuk, ami garantáltan vereséghez vezet. Összességében nem látjuk azt a pontot ebben a matchup-ban, ahol a Bears felül tudná múlni a Steelerst, ezért sima Pittsburgh-győzelmet várunk.

hatharom.com
Buffalo Bills-Denver Broncos 45.5 pont alatt
Chicago Bears-Pittsburgh Steelers Steelers
@ 1.75
Fogadási határidő: 19:00

Részletek a képre kattintva!

megosztom