Premier League

Most kiderül, hogy mit is tud valójában a Manchester United

Első komolyabb bajnoki mérkőzésére készül szombaton a Manchester United idén. A Vörös Ördögök Southamptonba látogatnak.

Mourinhóék szombaton Southamptonban játszanak. - Fotó: twitter.com/manutd

Noha holtversenyben az élen áll a Manchester United a Premier League-ben, eddig komoly ellenállásba - Stoke-ot leszámítva - nem ütközött a Premier League-ben. Szombaton viszont Southamptonba utaznak a Vörös Ördögök, ahol kiderül, hogy valójában mit is tudnak.

1x2    
Southampton Döntetlen Manchester United
4.75 3.55 1.70

Eddig ugyanis vagy hazai pályán játszottak José Mourinhóék, ahol egyrészt kötelező győzniük bárki ellen, másrészt a West Ham, a Leicester és az Everton is akkor utazott az Old Traffordra, amikor rossz passzban voltak. Vagy pedig házon kívül olyan alakulatokkal küzdöttek meg, amelyek gyengültek a nyáron, igaz, a Stoke-ba majdnem teljesen beletört a manchesteriek bicskája.

A Southampton azonban már más kávéház, Mauricio Pellegrinónak masszív csapata van, otthoni környezetükben a Szentek mindig jól teljesítenek, főleg a nagyok ellen. Májusban sem tudott a United nyerni a St. Marry's-ben, sőt, ha Manolo Gabbiadini értékesíti a büntetőt, akkor ki is kaptak volna a Vörös Ördögök.

Mindezeken kívül muszáj megemlíteni, hogy a hazaiknál visszatér a védelem közepére Virgil van Dijk, vagyis egyedül Matt Targett marad ki sérülés miatt, míg a vendégeknél Paul Pogba, Marcos Rojo és Zlatan Ibrahimovic is maródi, Marcus Rashford játéka pedig bizonytalan. Arról már nem is beszélve, hogy szerdán már Moszkvában van jelenése a csapatnak a Bajnokok Ligájában, így lehet, hogy Mourinho változtat majd a kezdőcsapatán.

[2522799] 2017-09-23 16:00:00 Southampton - Manchester Unitedx;5

Most tehát kiderül, hogy valójában mit is tud a Manchester United, s elbírja-e az esélyesség terhét egy masszív csapat otthonában, továbbá be tudja-e gyűjteni a három pontot. Egyébiránt a bukmékerek szerint sem vár könnyű meccs Mourinhóékra, aminek szorzóikkal adtak hangot, hiszen a vendégekre a     háromesélyben 1.70-szeres oddsot kínál. Az 1X 2.05-szörös pénzt érne, míg, aki gólokra fogadna, az jól gondolja át, hiszen amíg a hazaiak három, addig a vendégek négy meccset hoztak le idén úgy, hogy nem kaptak gólt, pedig még csak öt forduló telt el. Ennek, illetve a májusi gól nélküli remi tükrében nem meglepő, hogy 2,5-nél több találatra 1.95-szörös pénzt fizetne ki a magyar állami fogadóiroda, de a mindkét csapat szerez gólt opció is 1.90-szeres oddson fogadható.

[2522799] 2017-09-23 16:00:00 Southampton - Manchester Unitedx;
237903