La Liga

Katalán derbin folytatódhat a Messi-mágia

A Barcelona az újonc Girona vendége lesz a spanyol bajnokság szombati mérkőzésén.

5/5 - így áll a Barcelona a spanyol bajnokságban, ami azok után, hogy az elveszített Szuperkupa-döntőt követően mennyire lesajnálta a közvélemény, több mint impozáns válasz. A katalánok ráadásul nem várt ajándékot kaptak a Real Madridtól, hiszen a címvédő egymás után betlizik, így pedig máris hét pont a különbség a két együttes között.

1x2    
Girona Döntetlen Barcelona
10.55 6.00 1.22

Ez pedig aligha a hétvégén fog csökkenni, hiszen Messiék az újonc Gironához látogatnak. A katalán kicsapat tavaly a második helyen zárt a Seguna B-ben, így került fel a legjobbak közé, ahol egyelőre sok babér nem termett számára, bár a Málaga legyőzése mindenképpen említésre méltó tett volt.

[2580596] 2017-09-23 20:45:00 Girona - Barcelonax

A Barcában Dembelé és Rafinha bajlódik sérüléssel, de a hétközi meccshez képest visszatérhet a kezdőbe Luis Suárez és Jordi Alba is. A gránátvörös-kékek azonban elsősorban Messi zsenialitásában bízhatnak, a Bolha már 9 gólt rúgott a bajnokságban, az Eibar elleni mesternégyes után ez karrierje legjobb rajtját jelenti.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján Messit a Gironához hasonló kiscsapatok nem igazán tudják feltartóztatni, így jó esély van rá, hogy az argentin szombat este is gólt szerezzen, a bukik viszont csak 1.36-os szorzót kínálnak egy Messi-gólra, ami egészen abszurdnak tűnik.

Lionel Messi szorzói
Gólt szerez Első gólt szerzi Utolsó gólt szerzi 2 vagy több gól 3 vagy több gól
1.36 2.87 2.87 2.40 5.50

Sokan úgy gondolják, hogy a Barcelona ezúttal is eljuthat 5-6 rúgott gólig, ám nem árt megjegyezni, hogy a Girona is katalán csapat, ez pedig most akár befolyásoló tényező is lehet.

Az azonos autonómiákból érkező klubok többnyire jó viszonyt ápolnak egymással és mivel Spanyolországban jelenleg a katalán függetlenségi népszavazás uralja a közbeszédet, inkább egy barátságos focizgatásra, mintsem brutális belépőkre számíthatunk.

Akik szeretnek szembemenni az árral, azok számára jó választás lehet egy Girona-gól (@1.65) vagy egy 'Vendég és mindkét csapat szerez gól (@2.45) opció is, de az is igaz, hogy a Barcelona sikere igazi bankernek tűnik.

[2580596] 2017-09-23 20:45:00 Girona - Barcelonax;