La Liga

Ez a tipp évek óta nem bukott el egyszer sem!

megosztom

Ha az Atlético Madrid és a Sevilla találkozik, abból általában vér és csontzene születik.

[2580598] 2017-09-23 13:00:00 Atlético Madrid - Sevillax;10

Ha van a La Ligában két olyan csapat, amely köztudottan mindig igen pikáns derbit játszik egymással, az az Atlético Madrid és a Sevilla. Noha az elmúlt években rendre kártyapartit rendeztek a felek, idén igen alacsony, 6-os határral fogadhatunk a lapokra.

Ha a két csapat utolsó 12 meccsét vesszük górcső alá, 8,7 volt a lapok átlaga úgy, hogy ebben a sorozatban egyszer sem végeztek 6 alatt a csapatok és push is csak egyszer volt.

A játékvezető személye, Juan Martínez is pontosan beleillik az összképbe, hiszen a fiatal, mindössze 35 éves játékvezető ritkán fukarkodik a lapokkal. Szeptemberben még csak egy mérkőzés jutott neki, az Eibar-Leganés mérkőzést hét lappal fűszerezte meg, míg az Atléticónak vezetett gironai 2-2 alkalmával 8 büntetőpontig jutott a sípmester. De nem kell csalódnunk akkor sem, ha az utolsó Sevilla meccset nézzük meg, májusban 8 lapot hozott az andalúzok málagai vendégjátéka. Sevilla-Atlético Madrid találkozót 2016-ban már egyszer dirigált, akkor a házigazda 1-0-s sikere mellett 9 lapot is kiosztott, Kokét például második sárgával kiállította.

Mindkét oldalon bőségesen akadnak potenciális lapvárományosok, elég talán csak az Atlético teljes hátvédsorát vagy a Sevillából Banegát és Kjaert említeni.

A csapatok jó formában várják a találkozót, egyiküket sem sikerült még legyőzni a 17/18-as szezonban, így az vitán felül áll, hogy a szombati ebéd mellé a lehető legjobb program a derbi megtekintése. Ha pedig Atlético-Sevilla, akkor lapok!

hatharom.com
Lapok száma: 6 felett
Odds: 1.80
[2580598] 2017-09-23 13:00:00 Atlético Madrid - Sevillax;
megosztom