Tipp

Nagyon szép, amit eddig csinált az újonc, de most fogadjunk ellenük!

A Huddersfield sérültektől tizedelten utazik el a Turf Moorra, az odds mégis egészen korrekt.

Egy kicsit talán megtorpanni látszik az idei év meglepetéscsapata, a Huddersfield Town. A Terrierek ikszeltek a Southampton ellen, kikaptak a hullagyenge West Hamtől, remiztek a Leicester Cityvel, majd kiestek a Ligakupából a Crystal Palace ellen.

Hatodik helyük persze még így is megsüvegelendő, ám most ahhoz a Burnley-hez látogatnak, amely az elmúlt években az ilyen mérkőzéseket rendre behúzta. David Wagner csapatát ráadásul sérültek is tizedelik.

A csütörtöki sajtótájékoztatón Wagner megosztotta a nagyérdeművel a névsort, amely nem léphet pályára szombat délután, ebből pedig azt láthatjuk, hogy a középpályán és a támadósorban is igen tartalékos lesz az újonc. A listán szerepel Daniel Williams (4/0), Steve Mounie (4/2), Collin Quaner (5/0), Laurent Depoitre (3/1), Rajiv van La Parra (5/0) és Kasey Palmer (4/0) is feltűnik, ami azt jelenti, hogy Elias Kachungán kívül nem is igen maradt klasszikus támadó a keretben.

Fotó: Sky Sports

"Nem éppen ideális a helyzet jelenleg, de meg kell valahogy birkózzunk a problémákkal. Nem gondolnám, hogy olyan nagy lenne a gond, hiszen többen is visszatérhetnek, de dolgozunk a megoldáson" - nyilatkozta a tréner.

Hogy mennyire gondok vannak a csapatnál, azt az is mutatja, hogy a fent említett négy találkozón mindössze egy gólt szerzett a Huddersfield, holott az ellenfelek mind alsóházi csapatok voltak.

"Nincsenek gondok szerintem a támadóinkkal, úgy gondolom, kellő fenyegetést jelentettünk ellenfeleinkre ezeken a mérkőzéseken. Ez a futball része, olykor a helyzetek kimaradnak. Kár pánikolni" - mondta Wagner.

A Town most ahhoz a Burnley-hez látogat, amely igen hektikus szezont él egyelőre, sikerült ugyan a Wembley-ben és az Anfield Roadon is pontot szerezniük, hazai pályán viszont a WBA és a Ligakupában a Leeds United is kibabrált velük.

A Turf Moor mindazonáltal kemény helyszín volt még a nagyok számára is, tavaly csak hat csapat tudott itt nyerni, 33 megszerzett pontjukkal pedig a kilencedik helyet foglalták el a hazai tabellán Sean Dyche fiai.

Mindezek szellemében a hazai győzelem megfontolandó tippnek tűnik, szoros, kemény mérkőzés várható, kevés góllal, de 2.10-es oddson megéri a hazaira bökni.

hatharom.com
Burnley nyer
@2.10
[2522795] 2017-09-23 16:00:00 Burnley - Huddersfieldx;