NB I

Megduplázhatjuk a pénzünket a Fradi-Diósgyőrön

Két ellentétes formában lévő csapat meccsel egymással szombaton a Groupama Arénában. Mi a Fradi a győzelmére szavazunk.

Bár kétségtelenül jól kezdte a bajnokságot a DVTK, a legutóbbi öt fordulóból mindössze egy győzelmet tud felmutatni, így érthetően kevésbé fesztelen a hangulat a miskolci öltözőben, mint néhány hete. Bódog Tamás csapatát az elmúlt időszakban több bírói tévedés is sújtotta, a diósgyőri tréner türelmét pedig egyre inkább kikezdik a sorozatos bakik, az MLSZ kedden meg is büntette a trénert, amiért kikelt Solymosi játékvezető ellen a hétvégén.

A Fradinál ellentétes utat járnak be, a zöld-fehérek javuló formája a győzelmek számának növekedésében csúcsosodik ki, a bajnok Honvéd és a bronzérmes Vasas legyőzése után pedig Thomas Doll együttese már a 2. helyen áll a tabellán.

1x2    
Ferencváros Döntetlen Diósgyőr
1.40 4.40 7.20

A fogadóirodáknál egyértelműen a Fradi a szombati ütközet favoritja, hiszen Varga Rolandék győzelme 1.40-es szorzóval fogadható csupán, szemben a miskolciak 7.20-as oddsával.

Thomas Doll elmondása szerint csapata kilábalt a gödörből és köszönhetően a sérülésből felépült játékosoknak a játék képe is egyre biztatóbb.

A bajnokság kezdetén csodálkoztam azon, hogy néhány meccs után komoly kritikákat kaptunk, pedig a bajnokság elején a csapatnak az a dolga, hogy minél jobban összeszokjon. Az elmúlt években rengeteg sikert értünk el, úgy látszik, hogy az embereknek nincs türelme. Ez nem csak Magyarországon van így. Nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy hol fogunk végezni a tabellán, mert egyelőre csak magunkkal kell foglalkoznunk
- Thomas Doll -

"Úgy tűnik, kilábaltunk a gödörből. Jó úton haladunk, sok sérült játékos újra bevethető, és az újonnan csatlakozó játékosok is megfelelő teljesítményt nyújtanak. Most azon fáradozunk, hogy egy valódi csapattá váljunk, és minél több időt töltünk el egymással, ez annál jobban sikerülhet. A DVTK ellen is azon leszünk, hogy a lehető legjobb teljesítményünket nyújtsuk. Hazai pályán játszunk, nem okozhatunk csalódást. Maximális teljesítményt várok mindenkitől"- fogalmazott a fradi.hu-nak a német tréner.

A másik oldalon Bódog Tamás kénytelen volt elismerni, hogy nem a legjobb időszakban látogatnak a fővárosba, de ezzel együtt tisztes helytállást és precíz helyzetkihasználást vár a csapatától.

"Jó mérkőzésre számítok. Egy jó csapat ellen fogunk játszani egy szép stadionban. Nézők lesznek, mi is ott leszünk. A Ferencváros gondolom, az utolsó mérkőzéseik pozitív élményeit fogja magával hozni, mi a negatívakat. Stabilabbaknak kell lennünk, mint az elmúlt időszakban és az adódó lehetőségeinket ki kell használnunk" - idézi a dvtk.eu a trénert.

Ha a két gárda egymás elleni meccseit nézzük, egészen 2014-ig kell visszalapoznunk, hogy az utolsó diósgyőri győzelemre találjunk, akkor Miskolcon nyertek 2-1-re a piros-fehérek, de azóta már kilenc alkalommal meccseltek a felek és három döntetlen mellett hat Fradi-siker született. Bár áprilisban a Diósgyőr 1-1-re végzett a Groupama Arénában, véleményünk szerint most nem lesz meglepetés és a Fradi megszerzi majd a három pontot.

[2538949] 2017-09-23 18:00:00 Ferencváros - Diósgyőrx;5

A zöld-fehéreknél több játékos is átlagon felüli formát mutatott az elmúlt meccseken, Varga Roland ihletett formában rugdossa a gólokat, de a ghánai Paintsil is kiválóan kapta el a fonalat. Botka Endre ugyan eltiltás miatt nem lesz majd ott a pályán, de Doll könnyedén pótolhatja a szélső védőt, hiszen nagyon bő a keret és Gera Zoltánon kívül tulajdonképpen minden kulcsember hadra fogható.

A Diósgyőr 17 kapott góljával az egyik leggyengébb védelmet mondhatja magáénak, a Fradi 20 rúgott góljával pedig a Vidi mellett a legerősebb támadócsapat, így ha nem történik valami kisebb csoda, a zöld-fehérek megnyerik ezt a meccset. Ugyanakkor a zöld-fehérek hátsó alakzata sem stabil még, így nem zárjuk ki, hogy a DVTK beveszi a kaput, így végül egy kombinált fogadással próbálkozunk, amire 1.90-es szorzót kapunk.

Ferencváros - Diósgyőr
hatharom.com
Hazai és 2,5 gólnál több
@1.90
Fogadási határidő: szombat 18:00
[2538949] 2017-09-23 18:00:00 Ferencváros - Diósgyőrx;
239099