La Liga

Ronaldónak virítania kell valamit a Betis ellen

Letöltötte eltiltását Cristiano Ronaldo, így a Real Madrid portugálja első bajnokijára készülhet. Van mit behoznia, Lionel Messi már 9 gólnál jár.

A Barcelona kedden este 6-1-es győzelmet aratott az Eibar ellen hazai pályán, így a katalánok 5 fordulót követően 15 ponttal és 17-2-es gólkülönbséggel vezetik a bajnokságot. A Real Madrid szerdán a Betis elleni sikerrel zárkózhat, Zinedine Zidane csapatának győzelme 1.08-as szorzót fizet, vagyis túl sok esély nincs a meglepetésre.

1x2    
Real Madrid Döntetlen Betis
1.08 10.00 18.50
Már csak azért sem, mert a Betis több mint 10 éve nem tudott pontot szerezni a Bernabéu-ban, a királyi gárda zsinórban hét győzelmet számlál hazai pályán a zöld-fehérek ellen.

A Real Sociedad felett aratott 3-1-es siker után már elégedettek voltak a Real-fanok, hiszen a csapat először játszott igazán meggyőzően az idei bajnokságban. Tette mindezt úgy, hogy jó pár kulcsember hiányzott a csapatból, például az a Cristiano Ronaldo is, akinek most járt le ötmeccses eltiltása. Benzema, Kovacic és Theo viszont sérült, míg Kroos játéka egyelőre kérdéses, viszont visszatérhet a szintén eltiltott Marcelo is. 

"Nagyon örülünk, hogy újra magunk között tudhatjuk. A statisztikái önmagukért beszélnek. Jelenleg nincs olyan játékos a világon, aki annyi és fontos gólt szerezne, mint ő" - fogalmazott CR7 kapcsán Zidane, aki ezzel próbált egy kis figyelmet terelni sztárjára, hiszen éppen Leo Messi keddi teljesítményétől hangos a sportsajtó, miután a Barca argentinja négyet vállalt az Eibar ellen, így már 9 góllal áll a bajnokságban.

A győzelem mellett a Real Madridnál egy csúcs megdöntésére is várnak a szurkolók, a Sociedad ellen ugyanis a gárda beállított egy világrekordot, az volt ugyanis sorozatban a 73. tétmeccs, amelyen a BL-címvédő eredményes volt. Utoljára ilyenre a Pelével felálló Santos volt képes, amely 1961 novembere és 1963 augusztusa között hozta össze a 73 meccses szériát.

Fogadási szempontból nem könnyű a helyzetünk, hiszen a bukik beárazták a Betist, egy háromgólos hazai siker mindössze 1.55-ös szorzót fizet, az pedig hogy látunk majd négy gólt, mindössze 1.40-es oddsal "kecsegtet". Véleményünk meccs előtt nem sok értékes tippet találunk a kínálatban, így ezen a meccsen inkább élőzni éri meg.

[2580581] 2017-09-20 22:00:00 Real Madrid - Betisx;
240918