Bulvár

Lukaku pénisze kiverte a biztosítékot

Romelu Lukaku gyorsan belopta magát a Manchester United-szurkolók szívébe, írtak is neki egy dalt.

Romelu Lukaku a nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb fogása volt, a Manchester United a 75 millió eurós vételár ellenére is jó üzletet kötött a megszerzésével. A belga válogatott támadó öt forduló alatt már öt gólt szerzett a Premier League-ben, komoly szerepe van abban, hogy José Mourinho együttesét a bajnoki cím egyik legfőbb várományosának tartják.

A góloknak köszönhetően Lukaku máris az Old Trafford egyik kedvence lett, a Vörös Ördögök drukkerei pedig már külön dalt is írtak a támadóról. Csakhogy a nóta nem mindenkinek nyerte el a tetszését, abban ugyanis szóba Romelu Lukaku férfiassága is.


 

A Kick It Out nevet viselő szervezet azonban levelet írt a Manchester Unitednek, amelyben kifogásolják a szurkolói nóta szövegezését. A szervezet szerint ugyanis hiába az a szándék, hogy biztassák a játékost, a a szöveg bántó és diszkriminatív, a faji sztereotípiák pedig elfogadhatatlanok a futballpályákon.

A Manchester United legközelebb szerdán a Ligakupában lép majd pályára, az ellenfél pedig a Championshipben szereplő Burton lesz. A bukik szerint Mourinhóék a favoritok, a hazai sikerre 1.06-os szorzót kínál a  

[2619647] 2017-09-20 21:00:00 Manchester United - Burtonx;