Bulvár

Halott játékossal viccelődött a bukméker

  • varin

67-szeres oddson fogadhattunk néhány percig arra, hogy a Villa korábbi elhunyt játékosa veszi át a rivális kispadját.

Harry Redknapp menesztését követően javában zajlik az edzőkeresés Birminghamban, a hírek szerint Nigel Pearson vagy Alan Pardew veszi majd át a 70 éves öreg székét a Citynél. A bukmékerek természetesen oddsot is kínálnak az új trénerre, ám az egyik trollkodni vágyó ír fogadóiroda túltolta a viccelődést(?) és néhány embert igencsak megbántott ötletével.

Fotó: tottenhamhotspur.com

Az még rendben van, hogy a poén kedvéért fogadhatunk arra, hogy az Aston Villa legendája, Gabrien Agbonlahor lesz a gyűlölt városi rivális trénere (276-szoros oddsért), miként humoros lehet a veterán birminghami rocker, Ozzy Osbourne (2501.00) szerepvállalása is, az viszont kissé erőteljes, hogy a 44 évesen elhunyt, korábbi Villa-védő Ugo Ehiogura is tehetünk pénzt, 67-szeres oddson.

A félresikerült tréfa után fogadók tucatjai kezdték durván ekézni a PP monogramú irodát, amely nemrég a Rangersszel is trollkodott egy sort. Természetesen a bukméker hamar reagált az esetre, és nem viccnek, hanem emberi hibának titulálták Ehiogu szerepeltetését a listában, azzal indokolva, hogy a trader egy korábbi piaci sablonját használta a fogadáshoz.

"Szeretnénk elnézést kérni minden érintettől, mindenkit biztosíthatunk, hogy emberi hiba történt, nem szándékosság. Kevesebb, mint öt percig volt kint a fogadási opció, ez idő alatt pedig senki nem helyezett el fogadást rá" - nyilatkozta az iroda embere.

A Tottenham u23-as csapatának edzőjeként dolgozó angol játékos júliusban, edzés közbe esett össze, majd néhány órával később elhunyt. A 44 éves edző többször szerepelt az angol válogatottban, de játszott a Middlesbroughban, a Leedsnél és a Rangersben is.

   
Derby County Döntetlen Birmingham
1.70 3.50 4.25