PSG

A pénz az oka Neymar és Cavani balhéjának?

  • ivan

Egyre feszültebb a légkör a PSG öltözőjében, Neymar és Cavani nézeteltérése kis híján tettlegességig fajult.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Lyon elleni bajnokin ismét összeveszett egymással a PSG két sztárja, Edinson Cavani és Neymar. Az ok igen prózai, az uruguayi ugyanis nem adta át a mérkőzés hajrájában megítélt tizenegyest a brazilnak, aki mindezt nem fogadta túlságosan higgadtan.

Nem ez volt egyébként az első eset, hogy a Cavani és Neymar között nézeteltérés támadt, augusztus végén szintén egy hasonló szituáció miatt ment egymás között a szájkarate.

Két dudás nem fér meg egy csárdában?

A francia L'Equipe keddi számában viszont arról írt, hogy a két játékos a vasárnapi meccs után egymásnak ment az öltözőben. A napilap szerint Cavani számon kérte Neymart a pályán mutatott viselkedéséért, amire a brazil indulatos választ adott, így végül Thiago Silvának és Marquinhosnak kellett szétválasztani a feleket.

A lap egyébként rámutatott arra, hogy nem feltétlenül csak a játékosok egója áll a feszültség hátterében, a L'Equipe szerint ugyanis Cavaninak például a szerződésében foglaltak szerint minden gólkirályi cím után plusz 1 millió eurós bónusz jár a fizetése mellé.

Az uruguayi tavaly 35 góllal a legjobb góllövő lett a ligában, így érthető, ha idén is szeretné megvédeni címét, ugyanakkor könnyen elképzelhető, hogy Neymar kontraktusában is vannak ilyen kitételek. Cavani idén már 7 gólnál jár a Ligue 1-ban, míg Neymar négy találatot jegyez.

Bár Neymar még csak néhány hete tartózkodik Párizsban, az már most látható, hogy nem lesz problémamentes, a brazil egyéni céljai pedig akár a csapat morálját is rombolhatja.

[2525154] 2017-09-23 17:00:00 Montpellier - Paris Saint Germainx;