Premier League

Ismét a Chelsea a favorit az Arsenal ellen

A Kékek sorozatban hatodik hazai bajnoki meccsüket nyerhetik meg az Arsenal ellen.

A Chelsea sikerét várjuk a londoni rangadón. - Fotó: twitter.com/chelseafc

Londoni rangadóval kezdődik a vasárnapi angol focidélután, hiszen a Chelsea az Arsenal együttesét fogadja. Az Ágyúsoknak nagyon nem megy az utóbbi években a Stamford Bridge-en, szerintünk ezúttal is lógó orral hagyják el a pályát.

1x2    
Chelsea Döntetlen Arsenal
1.75 3.70 4.20

Noha az Arsenal a legutóbbi két meccsén nyerni tudott, összességében nincs jó formában, hiszen a Bournemouth és a Köln ellen is átaludt egy-egy félidőt Arséne Wenger együttese, s az olyan kaliberű együttesek ellen, mint a Chelsea, ez biztosan nem fér bele. Arról nem is beszélve, hogy a piros-fehérek házon kívül eddig nem tündökölnek az idei szezonban, mindkét idegenbeli meccsüket elbukták. A Stoke és a Liverpool ellen ráadásul gólt sem szereztek, az Anfield Roadon pedig egy igen kínos pofonba néztek bele Theo Walcotték.

Az egyetlen pozitívum a vendégek számára a vasárnapi ütközet előtt, hogy Arséne Wenger hosszú idő után szinte mindenkit bevethet, hiszen biztosan csak Santi Cazorla és Francis Coquelin szolgálataira nem számíthat, míg Calum Chambers játékára mutatkozik némi esély.

[2522784] 2017-09-17 14:30:00 Chelsea - Arsenalx;10

Ami a hazaiakat illeti, a címvédő Chelsea a pocsék szezonrajt után kezd belejönni, hiszen a Tottenham, az Everton és a Leicester triót legyűrte a bajnokságban, míg a Bajnokok Ligájában hatost rúgott a Qarabag együttesének. A Kékek tehát pazar formában vannak, ráadásul Antonio Conte mester kizárólag Daniel Drinkwaterre nem számíthat a hétvégi városi rangadón, ő egész szeptemberre kidőlt.

Habár augusztus elején az Angol Szuperkupát az Arsenal büntetőkkel behúzta a Chelsea ellen, az Ágyúsoknak nem igazán megy a Kékek ellen, főleg, ha a Premier League-ről beszélünk. A felek legutóbbi 11 bajnoki találkozójából a piros-fehérek csak egyet tudtak megnyerni. Arról nem is beszélve, hogy a felek utolsó öt, Stamfrod Bridge-en lejátszott ligameccsét rendre a Chelsea nyerte, méghozzá szinte mindet nagyon simán.

Az Ágyúsoknak tehát nem fekszik a Chelsea stílusa, a vendégek két nappal kevesebbet pihenhettek, a csütörtöki Európa Liga találkozójuk ráadásul a tervezettnél később kezdődött. Antonio Conte csapata lényegesen jobb passzban van, hazai pályán játszhat, a minőségbeli különbségről nem is beszélve. Mindezek után szerintünk ismét a hazai csapat sikerével ér véget a Chelsea-Arsenal londoni rangadó.

Chelsea-Arsenal
hatharom.com
Chelsea
@1.75
Fogadási határidő: 14:30
[2522784] 2017-09-17 14:30:00 Chelsea - Arsenalx;
237903