NFL

Háromszoros pénzzel kecsegtet a hétvégi tojáslabda-kombink

Az első hét sikere után most kicsit emeltünk a szorzón.

Seattle Seahawks-San Francisco 49ers
Tipp: 44.5 pont alatt
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Ha kizárólag a korábban megírtakból indulunk ki, már akkor is jó tipp lehet erre a mérkőzésre az under, de ha még óvatos duhajként ráteszünk még néhány pontot a határra, akkor a hét egyik legerősebb tippjét kapjuk meg, ha a kevés pontszámra fogadunk.

Mindkét csapat igen gyatrán kezdte a szezont, összesen 12 pontot sikerült szerezniük a két meccsen. Különösen a Seattle 17-9-es veresége volt meglepő, hiszen a liga egyik legjobb offense-e ellen csak 17 pontot szedtek be, a Packers lyukas védelme viszont megállította Wilsonékat. Már most látszik, mekkora gond van a Seahawks támadójátékában, a futójátékuk a sérülésből visszatérő Thomas Rawlson múlik, míg ha az o-line nem javul fel, Wilson továbbra is pokoli nehéz helyzetben lesz a passzoknál.

Nagyon hasonló a helyzet a San Franciscónál is, egyértelműen 1/1-es kandidált a csapat, működő támadójáték nélkül. Noha tavaly oda-vissza 50 pont körül végeztek a felek, nem gondolnánk, hogy ez idén így lesz. Nagyon gyengék a falak, így ha nem alakul ki egy turnover-parádé, akkor inkább a puntokról szól majd a meccs, mint a pontokról.

Jacksonville Jaguars-Tennessee Titans
Tipp: Tennessee Titans
Odds:
1.80 @ Tippmixpro

Az első héten egyik csapat sem a reális képet mutatta magáról. A Titans alul teljesített egy nagyon erős Oakland ellen, míg a Jaguars front7 agyondominálta a Houston pocsék támadófalát, ezért szerény támadóteljesítménnyel is váratlanul simán tudott nyerni.

Véleményünk szerint ezen a héten helyreáll a világ rendje és a jobb erőkből álló Tennessee behúzza a meccset. A Titans O-Line ugyanis lényegesen jobb erőkből áll, mint a Texansé, ezért őket nem tudja majd elnyomni a Jaguars front7. Ezáltal a futójáték és a passzjáték is működni fog, amihez még egy nagy segítséget is kapnak akkor, ha Jalen Ramsey CB nem tudja vállalni a játékot.

A Jacksonville támadásban kizárólag az újonc futó Leonard Fournette jó teljesítményében bízhat, mert Blake Bortles nem komolyan vehető irányító és az első számú elkapó, Allen Robinson kiesésével a passzjáték továbbra is súlytalan marad. Az O-Line viszont gyenge lábakon áll, ezért most fordulhat a kocka és a Brian Orakpo, illetveDerrick Morgan által vezetett Titans front7 dominálhatja a Jaguars támadófalat, amivel a hatékony futójátékot is meg tudják ölni. Ha pedig ez bekövetkezik, akkor a Tennessee megszerzi első győzelmét a szezonban.

hatharom.com
Seattle Seahawks-San Francisco 49ers 44.5 pont alatt
Jacksonville Jaguars-Tennesse Titans Titans
@ 2.88
Fogadási határidő: 19:00

Részletek a képre kattintva!