Magyar válogatott

Nincs sok sanszunk Svájcban

Egyre több bukméker határozza meg szorzóit az októberi svájci-magyar vb-selejtezőre. Gyakorlatilag esélytelenek vagyunk.

Noha legközelebb október 7-én, Svájcban lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott, egy jó pár irodában már lehet fogadni a mérkőzésre. A közel egy hónap múlva megrendezésre kerülő találkozón számunkra nincs tét, ugyanis Bernd Storck fiai biztosan nem lesznek ott az oroszországi 2018-as világbajnokságon. Igaz, a harmadik pozícióért még izgulni kell, hiszen Feröer-szigetek csak két ponttal van elmaradva mögöttünk, s az utolsó körben a minállambeliek Budapestre látogatnak.

A svájci csapat az októberi meccs favoritja.

Visszatérve az utolsó előtti meccsünkre a selejtezősorozatból, a svájciak eddig mind a nyolc ütközetüket megnyerték, vagyis fantasztikus formában vannak. Azonban nem hibázhatnak, hiszen a legnagyobb ellenlábasuk, a portugálok Andorrába látogatnak, ahol biztosan nyernek, az utolsó körben pedig a helvétek Cristiano Ronaldóékhoz látogatnak, ahol a tét az egyenes ági kijutás lesz.

1x2  
Svájc Döntetlen Magyarország
1.35 4.80 9.00

Mindezek tükrében, illetve a felek tavalyi budapesti - a svájciak 3-2-re nyertek a Groupama Arénában - meccsét alapul véve, a bukmékerek szerint borítékolható, hogy Svájc legyőzi hazánk válogatottját. Perpillanat átlagosan 1.35-szörös oddson fogadhatunk a házigazdára, míg a mieink pontszerzésével bankot lehetne robbantani, hiszen az X2 átlagosan 3.20-szoros pénzt érne. A fogadóirodák tehát gyakorlatilag ott tartanak, hogy az sem lenne meglepő, ha Xherdan Shaqiriék akár több góllal is legyőznék Dzsudzsák Balázsékat.

A     még nem kínál oddsokat a mérkőzésre, ám, ahogy az állami iroda kijön szorzóival, úgy azt rögtön publikáljuk.

186541
[2059322] 2017-10-07 20:45:00 Svájc - Magyarországx;