Olasz foci

Jobb, ha Nagy Ádám ebből is kimarad

  • MVB80

Itt a nagy lehetőség a Fiorentina számára, hogy megszerezze első hazai győzelmét, a Bolognának ugyanis mostanság a góllövés sem megy az Artemio Franchi Stadionban.

Két pocsék meccs után az újonc Veronát alaposan kitömte a Fiorentina, megszerezve ezzel első győzelmét az új idényben.

A Violáknál komoly jövés-menés volt a nyáron, a tavalyi csapat fontos szereplői közül Federico Bernadeschi, Matias Vecino, Borja Valero és Nikola Kalinic is lelécelt, az érkezési oldalon pedig nem láthatunk hasonló kaliberű neveket, bár Giovanni Simeone és Marco Benassi személyében két rendkívül tehetséges fiatal a Fiorentináé lett.

Ez az idény amolyan kísérleti év lesz, a firenzeiek erejét egyelőre nehéz belőni, az igazság valahol az Inter elleni 0-3 és a Verona elleni 5-0 között van.

Az biztos, hogy az újonc elleni fölényes győzelemmel egy hatalmas kő esett le a Paulo Sousát váltó Stefano Pilo szívéről, és a csapat is felszabadultabban játszhat, aminek a Bologna láthatja a kárát.

1x2    
Fiorentina Döntetlen Bologna
1.50 4.00 6.00

Nagy Ádám klubja mindenből gyűjtött már egyet, a Torino elleni döntetlen és az újonc Benevento legyőzése jó rajtnak számított, de a Napoli elleni 0-3 megmutatta, hogy Bolognában idén sem nőnek a fák az égig.

Igaz, az előző szezonban a legtermékenyebb csapatnak számító Napolit (94 gól) a második félidő közepéig sikerült nullán tartani, amire építhet Roberto Donadoni. Számunkra viszont szomorú információ, hogy a korábbi szövetségi kapitány eddig mind a három bajnokin a kispadon jegelte Nagy Ádámot.

Donadoni tudja, hogy nehéz meccs vár csapatára

Ami a hiányzókat illeti, a Fiorentinánál Riccardo Saponara még sérült, az eddig két bajnokin 110 percet kapó Valentin Eysseric nincs százszázalékos állapotban, így várhatóan ő is kimarad.

A vendégeknél hosszabb a sérültek listája, Vasziisz Toroszidisz, Cesar Falletti, Domenico Maietto és Cheick Keita sem áll Donadoni rendelkezésére.

A Bologna 2010-ben nyert utoljára Firenzében, az akkori 2-1-es siker óta egy 1-1-es döntetlen mellett öt olyan zakó került be a statisztikába, amikor a vendégek gólt sem tudtak lőni. Lehet, hogy ez a rossz sorozat most megszakad, de úgy érezzük, a Fiorentina megszerzi szezonbeli első hazai győzelmét.

Fiorentina-Bologna
hatharom.com
1X2+gólszám 1,5 felett: Hazai és több
@1.70
Fogadási határidő: 09.16. 18:00

 

[2588349] 2017-09-16 18:00:00 Fiorentina - Bolognax;
2017-09-16;55
2017-09-17;55
241306