La Liga

Ezzel a tippel nyernénk a Barcelona madridi túráján

A spanyol bajnokság negyedik fordulójában a listavezető Barcelona a Getafe otthonába látogat.

A Barcelona egyelőre rácáfolt azokra a véleményekre, amelyek már temették a csapatot a balul sikerült átigazolási szezon miatt, a katalán alakulat ugyanis az elveszített spanyol Szuperkupa-döntő óta minden tétmérkőzését behúzta. Ernesto Valverde legénysége a bajnokságban és a BL-ben is vezeti a tabellát, így érhetően egyre jobb hangulat uralkodik a Nou Camp öltözőjében.

1x2    
Getafe Döntetlen Barcelona
9.50 5.70 1.25

A Juventus leverése után Messiék számára szombaton jön a következő feladat, méghozzá a Getafe elleni idegenbeli bajnoki képében. A madridi kicsapat ellen jól ment az utóbbi időben a Barcelonának, hiszen márciusban 6-0-ra, tavaly októberben pedig 2-0-ra tudott nyerni. A bukik szerint most is kinéz egy Barca-siker, hiszen mindössze 1.25-os oddsot kapunk a vendégre, szemben a közel 10-szeres hazai szorzóval.

[2580575] 2017-09-16 16:15:00 Getafe - Barcelonax

Ami a várható kezdőcsapatokat illeti, a katalánok minimális változtatást eszközölhetnek a Juve elleni kezdőhöz képest, a középpályán Iniesta és Busquets helyén Paulinho és Sergi Roberto kaphat helyett. Elöl viszont meglesz a "LOL", azaz a Messi-Dembelé-Suárez hármas, ez pedig sok jó nem jelent a madridi védelemnek.

A Barca hátsó alakzata viszont egyelőre jól teljesít, hiszen még nem kapitulált a bajnokságban és ez a széria akár folytatódhat is szombaton. A Getafe eddigi 3 bajnokiján összesen 4 gól esett vagyis egy underes gárda vendégei lesznek Messiék, ebből pedig megpróbálhatunk hasznot is húzni.

A Getafe részéről buta taktika lenne nekirontani a Barcának és területeket adni Messiéknek, így sokkal inkább várható, hogy a madridiak a kapujuk elé szorulnak és elsősorban a védekezésre koncentrálnak. A betömörülő csapatok ellen a Barcelonának már nagy rutinja van, a katalánok addig fogják körbepasszolgatni a labdát, amíg meg nem találják a réseket.

Véleményünk szerint Messiék begyűjtik a három pontot, de mindezt egy olyan meccsen teszik, ahol nem látunk majd 5 találatot.

 
hatharom.com
Vendég és 4,5 gólnál kevesebb
@1.70
Fogadási határidő: 16:15
[2580575] 2017-09-16 16:15:00 Getafe - Barcelonax;