Premier League

A Tottenham és a Stoke meccseivel nyernénk

Két mérkőzésre fogadunk a Premier League ötödik fordulójának szombati mérkőzései közül. Az odds bő kétszeres.

Newcastle-Stoke
Tipp: Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? - Nem
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Noha legutóbbi két meccsét megnyerte a Newcastle, sőt gólt sem kapott, azért Rafa Benítez csapata gondokkal küzd. Perpillanat a liga egyik leggyengébb támadóalakulatát felvonultató Swansea ellen nem tudott épkézláb lehetőséget kidolgozni az újonc, gólját is egy pontrúgás után szerezte, ahol a walesi védők igencsak elszámították magukat. A gárda védekezése is bőven hagy kívánni valót maga után, ami még a múlt héten is megmutatkozott, igaz, a szerencse vagy Jamaal Lascelles megmozdulása kisegítette a csapatot.

Ami a Stoke-ot illeti, a Fazekasoknak nehéz volt a szezonkezdet, mégis az Arsenalt legyőzték, a Manchester United ellen pedig 2-2-s döntetlent hoztak össze az elmúlt héten. Utóbbi eredmény főleg úgy megsüvegelendő teljesítmény, hogy a Vörös Ördögök azt a mecset megelőzően még csak gólt sem kaptak a bajnokságban.

Úgy véljük, hogy perpillanat a Stoke jobb formában van, egységesebb és masszívabb is jelenleg, mint a Newcastle. A vendégeknél ráadásul több olyan játékos is van, akik bármikor képesek váratlant húzni, ezáltal meglepni és mattolnia a hazai csapatot. Vagyis abszolút nem lenne meglepő, ha a Stoke legalább egyszer beköszönne a Szarkáknak, ami egyébként a felek legutóbbi nyolc egymás elleni meccséből hétszer is előfordult.

[2522789] 2017-09-16 16:00:00 Newcastle United - Stoke Cityx;

Magabiztos sikert várunk a Tottenhamtől. - Fotó: twitter.com/spursofficial

Tottenham-Swansea
Tipp: Tottenham -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Ahogy fentebb említettük, a Swansea gyengélkedik az idei szezonban, hiszen szinte valamennyi meccsén alárendelt szerepet játszott, négy ütközetéből három gólt sem szerzett, múlt héten is pocsékul teljesített a Newcastle ellen. Igaz, ezen nem kell meglepődni, hiszen a támadásokért felelős két legfontosabb láncszem eligazolt, pótolni pedig nem sikerült őket.

Ezzel szemben a Tottenham a Chelsea elleni zakón és a Burnley elleni meglepő pontvesztésen túltette magát, hiszen a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően az Everton otthonában 3-0-ra győzött, míg szerdán a Bajnokok Ligájában 3-1-re verte a Dortmund együttesét.

A londoniaknál ráadásul minden kulcsjátékos hadra fogható, így pedig a formák, illetve az egymás elleni eredmények alapján - tavaly 5-0-ra nyert a Spurs hazai pályán a Swansea ellen - úgy véljük, hogy a Tottenham legalább két góllal legyőzi a walesi csapatot szombaton.

[2522790] 2017-09-16 18:30:00 Tottenham Hotspur - Swanseax;
hatharom.com
Newcastle-Stoke Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? - Nem
Tottenham-Swansea Tottenham -1 (európai hendikep)
@2.24
Fogadási határidő: 16:00