NB I

A fogadók nem sok esélyt adnak a Honvédnak a Fradi ellen

A magyar tipsterek szerint a Ferencváros biztosan legyőzi a bajnoki címvédő Honvédot a Bozsik Stadionban.

A fogadók szerint a Fradi legyőzi a Honvédot szombaton.

A Honvéd-Ferencváros mérkőzéssel zárul az NB I kilencedik fordulója, a dél-pesti rangadót pedig a vendégcsapat várja jobb passzból. A Ferencváros ugyanis a legutóbbi játéknapon 5-2-re győzte le a Vasas együttesét, míg a címvédő meglepetésre csak az utolsó pillanatban szerzett pontot a 10 emberrel játszó Paks otthonában, míg előtte a Bozsik Stadionban kapott ki a Debrecentől 3-1-re.

1x2    
Honvéd Döntetlen FTC
2.60 3.20

2.60

A felek áprilisi meccsét ugyan a Honvéd nyerte, azonban azt megelőzően a zöld-fehérek zsinórban ötször is diadalmaskodtak a bordó-feketék ellen. Vélhetően mindezeknek köszönhetően, illetve, hogy a kispesti csapat lesz a pályaválasztó a bukmékerek szerint abszolút háromesélyes a mérkőzés, hiszen a hazaiakra és a vendégekre is 2.60-szoros oddson lehet fogadni.

A fogadók viszont úgy vélik, hogy tudják a tutit, hiszen a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok a Ferencvárost favorizálják, méghozzá olyannyira, hogy a fogadók 54 százaléka (!) vár vendégsikert, a döntetlenre a tétek 30, míg a hazaiak győzelmére a fogadók mindössze 16 százaléka tett fel pénzt.

A mérkőzésről ide kattintva még több információt találhatsz!

[2538941] 2017-09-16 20:30:00 Honvéd - Ferencvárosx;