Bajnokok Ligája

Neked bejön ez a 3,35-ös szorzó a csoporgyőztesekre?

Lezajlott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulója, így valamivel azért már okosabbak lettünk az erőviszonyokat illetően.

Az A-csoportban a Manchester United szállította a kötelezőt és hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Baselt, míg a másik találkozón a CSZKA Moszkva rendkívül értékes három pontot szerzett a Benfica stadionjában. Ezzel a portugálok nagyon kellemetlen helyzetbe kerültek, mindenképpen kell egy bravúrgyőzelem a továbbjutáshoz, vagy Moszkvában vagy odahaza a United ellen.

Csoportgyőztes
Man. Utd CSZKA Moszkva Benfica Basel
1.20 7.00 10.00 26.00

A B-csoportban a PSG már az első körben tudtára adta a világnak, hogy idén BL-t akar nyerni, Neymarék pedig öt gólig meg sem álltak Glasgow-ban sem. A Bayern München is hozta a kötelezőt az Anderlecht ellen, de a bajorok háza tájáról inkább az elégedetlenség hangjai hallatszódtak a meccs után, ami felvet egy-két kérdés a csapat moráljával kapcsolatban is.

Csoportgyőztes
PSG Bayern München Anderlecht Celtic
1.66 2.10 151.00 251.00

A C-csoportban a Roma és az Atlético Madrid döntetlenje miatt a Chelsea lépéselőnybe került, bár a Quarabag ellen a nagycsapatok oda-vissza három ponttal számolnak, így tulajdonképpen az Atlético tekinthető a forduló nyertesének. A csoportgyőztesre kínált oddsok alapján angol-spanyol versenyfutás lesz az első helyért.

Csoportgyőztes
Chelsea Atlético Madrid Roma Qarabag
1.90 2.37 6.50 251.00

A D-csoportban a Barcelona 3-0-ra verte otthon a tavalyi döntős Juventust, míg a Sporting egy öt gólt hozó meccsen gyűrte le idegenben az Olimpiakoszt. A portugál csapat ezzel helyzetbe hozta magát, bár ezzel együtt nehéz elképzelni, hogy odaérhet az első két hely valamelyikére. A Barcának a csoportgyőzelemhez adott esetben akár elég lehet majd egy torinói iksz is.

Csoportgyőztes
Barcelona Juventus Sporting Olimpiakosz
1.16 6.00 17.00 501.00

Az E-csoportban a Liverpool 2-2-es döntetlent ért el odahaza a Sevilla ellen, ami még sokba kerülhet Jürgen Klopp csapatának, főleg a kihagyott helyzetek miatt főhet a Vörösök feje.  A Szpartak Moszkva is kiengedte a kezéből a győzelmet Szlovéniában, így nehéz elképzelni, hogy az orosz bajnok meglepetést okozzon ebben a csoportban.

Csoportgyőztes
Liverpool Sevilla Szpartak Moszkva Maribor
1.83 2.37 7.00 101.00

Az F-csoportban a Manchester City nagyon meggyőző sikerrel vette a rajtot, a holland Feyenoord otthonában 4-0-s sikert aratni még akkor is szép teljesítmény, ha a rotterdamiak jelenleg nem képviselnek akkor játékerőt, mint hajdanán. Guardioláék ráadásul annak is örülhettek, hogy a Sahtar lenyomta a Napolit, így az olasz riválissal szemben máris megvan a 3 pont fór, ami véleményünk szerint ki is tart majd az etap végéig.

Csoportgyőztes
Man. City Napoli Sahtar Donyeck Feyenoord
1.25 5.50 7.00 101.00

A G-csoportban Gulácsi Péterék egy remivel debütáltak a BL-ben, a tavalyi idényben a legjobb négyig menetelő Monaco ellen nem rossz eredmény a döntetlen. A forduló legnagyobb meglepetését ebben a csoportban jegyezhettük fel, miután a Besiktas 3-1-re legyőzte idegenben a Portót, amivel egyben alaposan fel is borította az esélyeket. A bukik szerint a Monaco behúzza a csoportot, de a Lipcse második helye szerintünk túlzás, mint ahogy a Porto 11-szeres szorzója is egy kör után.

Csoportgyőztes
Monaco Leipzig Besiktas Porto
2.25 2.87 4.33 11.00

A H-csoportban a Real Madrid félgőzzel is háromgólos győzelmet aratott a Sallai Rolanddal felálló APOEL ellen, míg a másik mérkőzésen a Tottenham 3-1-re múlta felül a Dortmundot. Ezzel a sikerrel az angolok jó pozícióba hozták magukat, ugyanakkor a németországi visszavágó még sokat nyomhat a latba a továbbjutást illetően. A Real csoportgyőzelme továbbra is tutinak néz ki, a második helyre viszont nagy versenyfutás várható.

Csoportgyőztes
Real Madrid Tottenham Dortmund APOEL
1.16 4.00 7.50 1001.00

Az első körben a nagycsapatok közül senki sem hibázott, vagyis a végső győzelemre is esélyes klubok úgy kezdték a sorozatot, ahogy azt elvárták a szurkolóik. A csoportgyőztesekre kínált szorzókból megpróbáltuk összerakni néhány kombit, kíváncsiak vagyunk, vajon Nektek tetszik-e valamelyik:

  • 2-es kötés:

Man. United + Man. City@1.50
 

  • 4-es kötés:

Man. United + Man. City + Barcelona + Real Madrid@2.02
 

  • 5-ös kötés:

Man. United + Man. City + Barcelona + Real Madrid+ PSG@3.35

 

A Bajnokok Ligája 2. fordulójára szeptember 26-27-én kerül majd sor, többek között a Dortmund-Real Madrid, Chelsea-Atlético Madrid és PSG - Bayern München meccsekkel.

Szerinted melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját 2018-ban?x;