Európa Liga

Mire megy Dárdai egy kupaspecialista sztárcsapat ellen?

Dárdai Pál Herthája csütörtök este az Athletic Bilbaót fogadja az Európa Liga csoportkörének első fordulójában.

Rögtön az első meccsen belecsapnak a lecsóba a berliniek, hiszen a J csoport rangadóján az a Bilbao lesz az ellenfél, amelyik tradicionálisan jól szerepel a második számú európai kupasorozatban. A fogadóirodák számaiból is látható, hogy teljesen bizonytalan a meccs kimenetele, ugyanúgy lehet hazai, mint vendég - legalább a szorzók alapján.

1x2    
Hertha Döntetlen Bilbao
2.60 3.20 2.60

A Hertha a Bundesliga legutolsó két körében nem tudott nyerni, Dortmundban 2-0-ra kikapott, hétvégén pedig 1-1-et ért el odahaza a Werder ellen. Ezzel szemben a másik oldalon a baszkok remekelnek, hiszen veretlenül állnak a La Ligában és a tabella 4. helyét foglalják el.

tippmixpro.hu

Dárdai miatt érthetően nagy az érdeklődés idehaza a találkozó iránt, így a Tippmixprón ez a találkozó lett a nap meccse. A statisztikák szerint a fogadók is megosztottak a meccs kapcsán, de a legtöbben arra fogadnak, hogy a Hertha otthon tartja a három pontot a baszkok ellen.

" A Bilbao egy győztes csapat, teli olyan játékosokkal, akik komoly tapasztalattal bírnak és remek futball játszanak. Ugyanakkor mi leszünk otthon és bátra állunk a kihívás elé" - fogalmazott Dárdai a meccs előtti sajtótájékoztatón.

Igaz ami igaz, Dárdai regnálása óta a Hertha nem nagyon kap ki saját közönsége előtt, a hosszú évek után a csoportkörbe visszatérő berliniek pedig ezúttal is szép számú szurkolóra számíthatnak. Az 1X sem fizet rosszul, hiszen 1.44-es oddsot adnak rá a magyar oddsmesterek.

[2621564] 2017-09-14 21:05:00 Hertha Berlin - Athletic Bilbaox;